fbpx
Idag ska ni få läsa om vad Niclas tycker om att bli coachad av Vetenskapshälsans löpcoach Sara Brodén. Han har efter bara 1,5 månad upplevt många positiva förändringar och fördelar med tjänsten. Niclas tränar i dagsläget både styrketräning på gym efter Saras upplägg med löpstyrka samt springer 3 varierade pass per vecka. Vi är otroligt glada för alla fina ord och rekommendationer vi får från alla klienter samt alla fantastiska resultat vi får vara en del utav. TACK <3
funtraining
+ Saras coachning fungerar.
Vetskapen att det finns någon med kunskap som bevakar mig och följer min utveckling gör att jag verkligen ger mig ut i spåret/in på gymmet. Det är svårare att strunta i passet, helt enkelt. Saras kommentarer som dyker upp då och då är också välkomna.
+ Träningen ger resultat.
Träningen och resultaten går lite upp och ned kortsiktigt, men sett över tid kommer resultaten. Jag känner mig starkare, piggare, lättare, ja…generellt mer fräsch. Det gör att jag känner att det finns en chans till att jag även fortsätter med träningen / kosten även efter min tre-månadersperiod.
+ Föränderliga pass gör träningen roligare.
Utan en coach blir det lätt att träningspassen ser likadana ut vecka efter vecka. I och med uppdragen jag serveras av Sara via webbportalen förändras, ger det en mer levande och rolig upplevelse.
+ Jag har förändrat min kost.
Jag har absolut inte ändrat alla mina matvanor, men små förändringar som gör att jag mår bättre innebär att jag antagligen över tid förändrar min konsumtion. Även familjen har hängt på lite grann och vissa saker har försvunnit ur kylskåpet.+ När du ska njuta, gör det till 100%.

Filosofin att när jag väl unnar mig något så gör jag det till 100% – ett bra tänk som Vetenskapshälsan förespråkar. När njutningen sker mer sällan känns det viktigare att satsa ordentligt på kvalitén.
/Niclas Hermansson