fbpx

Global Yoga med Sara

Sara är utbildad Global Yogainstruktör och har med sin bakgrund inom personlig träning och gruppträning en bred kompentens att möta såväl nybörjare som mer erfarna deltagare på sin individuella nivå. På Vetenskapshälsan har vi en liten personlig yogastudio för 6-8 deltagare. När du kommer till oss ska du mötas av värme, trygghet och total närvaro. Sara skapar skräddarsydda klasser med olika inriktningar för såväl privatpersoner som företag och föreningar. 

Global Yoga är en utvecklande personlig yogaform anpassad till 2000-talets människa, där fysiska utmaningar varvas med mentala intentioner. Tekniker från både öst och väst blandas i yogaklasser med precision och flöde.

För oss är yoga = balans, den där fina dansen om att vara nyfiken och närvarande i ditt eget liv. Detta förmedlar Sara på sina klasser genom dynamik, kontraster, poesi och musik som vävs samman och avslutas i en djupt återhämtande shavasana. Det är vår önskan med Global Yoga, att du ska finna din inre dans, en dans som aldrig tröttar ut, utan när dig och får dig att vilja dansa varje dag!

Under klasserna arbetar vi med Global Yogas vanligaste tekniker, flöden och positioner, så att du som deltagare kommer att känna dig bekväm och få ut mer av öppna yogaklasser världen över oavsett stil och lärare!

Claudia

Det kändes tryggt att yoga med Sara, hon har kunskap och förmedlade den på ett behagligt och motiverande sätt.

Rebecca

Jag kan varmt rekommendera att gå på Saras yogaklasser. På ett ödmjukt, lugnt och proffsigt sätt leder hon en in i yogans rörelser.

Schema Global Yoga

 • 29 december fredag 09.30-11.00- Temaklass: Inversioner Global yoga, Nya platser släppta!
  Välkommen att landa på mattan i mellandagarna för att tillsammans förbereda oss för ett nytt år! Vi sätter intentionen med 2024 och låter klassen bli extra energigivande och stärkande. Kan vi se världen och livet från ett annat perspektiv än det vi är vana vid? Klassen kommer innehålla inversioner med teknik och nycklar för att stå på huvudet. 
  Klassen passar såväl nybörjare som mer erfarna yogisar. Vi växlar mellan flödande yoga och statiska kraftfulla positioner. Klassen avslutas med en miniworkshop i huvudstående.
  * Inversioner, uppochner-vända positioner, är inte bara roliga och lekfulla att utföra, de ger dig även energi, ökad cirkulation och en starkare kropp.

 

YOGA på M21

 • Från och med 3 december kommer jag hålla Global Yogapass på M21 Sportcenter varje söndag kl. 17.30. Dessa passen är för gymmets medlemmar men det går självklart fint att köpa klippkort eller prova på en vecka kostnadsfritt som ny medlem. Länk till M21 hittar du HÄR!

Taktil Yoga

En unik klass med två ledare och endast 6 deltagare. Taktil yoga är en mix av yoga inspirerad av yinyogan i kombination med klassisk svensk massage med fokus på nacke, rygg och axlar som utförs i olika sittande och liggande positioner.

Det handlar inte om hur det ser ut utan hur det känns. Alla positioner är relativt enkla men för den delen inte alltid så lätta. Vi arbetar med skelettet, fascian, ligament, leder och muskler. Det är också en djupt meditativ och återhämtande praktik för hela kroppen. Under den här klassen får du tid att landa in i din kropp, vända fokus inåt för att hjälpa kroppen att minska på stress och att slappna av.

Med två ledare kommer du få extra uppmärksamhet, hjälp och kärlek att hitta din unika väg. Yogan står för balans mellan kropp och själ. Vårt mål är att guide dig i den riktningen och finnas där som stöd. Du bjuds in till total närvaro och nyfikenhet. Låt kroppen vara din vägledare, lyssna, ta emot och ge. Kom som du är, välkommen att vara i stillhet och vila.
Med kärlek/ Sara & Kristian!

Schema Taktil Yoga

 • 11 november lördag 9.30-11.00- FULLT!
 • 11 november lördag 13.00-14.30- FULLT!
 • 23 november torsdag 19.00-20.30- FULLT!
 • 7 december torsdag 19.00-20.30- FULLT!
 • 30 december lördag 09.00-10.30- Platser finns!