Louise Andersson

Jag är forskare (Medicine Doktor, PhD), personlig tränare, föreläsare och kostrådgivare. Jag har alltid fascinerats av hur vi med hjälp av maten vi äter kan påverka hur vi mår och hur vår kropp ska fungera. Jag är född nyfiken och har hela mitt liv ställt frågan “varför?”. Jag har ett genuint intresse för hur saker och ting fungerar. Därför föll det sig ganska naturligt att det var forskare som jag skulle bli. Jag har jobbat med forskning sedan 2003 och de senaste åren studerat kostens påverkan på bebisen i mammans mage. Det har varit en lärorik period i mitt liv som gett mig stor kunskap om kost, hälsa och friskvård.

Mitt andra stora intresse i livet är fysisk aktivitet och träning i alla dess former. När jag fick möjlighet att kombinera dessa två intressena och starta mitt egna företag så var det som alla bitar föll på plats, det var det här jag vill ägna mitt liv åt. Att få dela med mig av mitt vetenskapliga kunnande inom kost och träning till andra människor är en dröm som jag länge haft. Glädjen jag får av att dagligen träffa fantastiska människor som bestämt sig att förändra sina liv och påbörja sina resor mot en hälsosammare livsstil är otroligt stor. Att träffa människor som har bestämt sig, som har ett tydligt mål är fantastiskt. Min styrka är mitt kunnande, mitt engagemang och min målvetenhet som tillsammans med glädjen jag känner inför att lära känna nya människor är det som kommer skapa framsteg och inspiration hos dig som kund. Jag brinner för att coacha människor till att nå sina uppsatta mål. Vill man så kan man, tillsammans når vi dina mål!

Utbildning:

  • Medicine Doktorsexamen Göteborgs Universitet
  • Biomedicinsk Analytiker Göteborgs Universitet
  • Licensierad Träningsinstruktör The Academy
  • Licensierad Personlig tränare The Academy

Sara Brodén

Jag är utbildad gruppträningsintstruktör och även certifierad löpcoach. Jag har alltid varit aktiv inom idrott av olika slag. När jag för ca 15 år sedan tog steget till att bli gruppträningsinstruktör och leda olika pass så blev jag fast. Älskar kombinationen av fysisk träning, hälsa och att coacha andra människor. Senaste året har jag tillsammans med Louise arbetat med träning, kost och hälsa i ett onlinekoncept som vi kallar Hälsoboosten.

Vid sidan om träningen så driver jag mitt egna företa som fotograf. Uppdragen varierar men mitt fokus ligger på matfoto/hälsosam mat och träningsbilder. Jag bloggar även för Sveriges största träningssajt MåBra.

För mig handlar träning om så mycket mer än prestation. För mig är framförallt löpningen ett sätt att ge min kropp energi och bli mentalt stark. 2011 insjuknade min dotter i cancer och vi har sen den dagen tvingats fokusera på rätt saker för att kunna leva vidare och upprätthålla en så normal vardag man kan när livet vänds upp och ner. 2015 fick mitt dotter ett återfall och 2016 förlorade jag min mamma i cancer, flera tuffa händelser som gjort att jag själv fokuserat mer än någonsin på min egen hälsa för att orka kämpa. Så trots att det värsta händer så har jag hittat energin att bli den bästa versionen av mig själv, något jag vill förmedla och hjälpa andra med där löpningen blir en viktig del. Min styrka är min målmedvetenhet, min kreativitet och att jag är bra på att inspirerar andra till att leva mer hälsosamt. Jag älskar utmaningar och att träffa nya människor. Mitt måtto i livet- Du skapar själv din egen verklighet!

Utbildning:

  • Licensierad Gruppträningsinstruktör SAFE education
  • Licensierad Löpcoach The Academy
  • Diplomerad Rootcampinstruktör