fbpx

Kostrådgivning

Vetenskapshälsan utmärker sig eftersom vi vill erbjuda en helhetslösning för våra kunder men också det lilla extra. Därför erbjuder vi professionell kostrådgivning av utbildade personliga tränare och coacher. Oavsett vad ditt mål är med träningen så är en välplanerad och individanpassad kost viktig för att nå målen på ett hälsosamt sätt och i en takt som passar dig och din kropp bäst. 

Vi på Vetenskapshälsan har tillsammans en lång och gedigen erfarenhet inom områdena kost, träning och hälsa. Allt är vetenskapligt förankrat och vi är forskare och licensierade kostrådgivare. Hos oss garanterar vi att du är i trygga händer och får ett professionellt bemötande oavsett vilken tjänst du väljer hos oss.

Här kan du läsa mer om oss coacher och vad vi kan hjälpa dig med.

Vad innebär kostrådgivning?

Kostrådgivning ingår i alla våra abonnemang men går även utmärkt att boka som en enskild tjänst. Vi utgår ifrån din personliga kostdagbok  gör en plan utefter dina mål. Vi går igenom hur mycket du bör äta, hur ofta och vilka råvaror du ska välja. Med små delmål och förändringar med fokus på rena råvaror påbörjar vi tillsammans din resa mot en hälsosammare kosthållning. Kostrådgivning kan du med fördel kombinera tillsammans med din träning. Alla våra tjänster är individanpassade – prata med din coach så löser vi det. 

Nedan kan du boka kostrådgivning eller kontakta oss här om du har frågor. Vi ser fram emot att höra av dig!

En gul smoothie med en citronskiva, chiafrön och ett pappersugrör ståendes på en sten utomhus.