fbpx

Wow- vilken lycka att få arrangera ett så fint välgörenhetslopp. Hela jag ler när jag tänker på vilken fantastisk dag vi hade igår. Hela arrangemanget levde verkligen upp till namnet “12 timmar löparglädje”. Löpare från både Sverige och Polen kämpade tillsammans för att springa ihop så många kilometer och kronor som möjligt till Barncancerfonden och stiftelsen Ellas hjältar. Vågade nog aldrig hoppas på att vi skulle samla in så mycket pengar och engagera så pass många människor. Jag vill verkligen tacka alla som både sponsrat, deltagit, peppat och stöttat loppet- Ni är fantastiska!

Från 07.00-19.00 hängde jag och mitt crew i Kungsbacka vid samlingsplatsen. Strålande sol och mycket folk hela dagen! Det såldes armband, lotter, fika och delades ut frukt och saft till alla löpare. Vi hade flera omgångar med “Burpee challenge” där barn och vuxna slet som djur. Här kommer lite blandade bilder från såväl Kungsbacka som från andra platser med löpare in action.

Vinnarna i Run of hope- 12 timmar löparglädje!

Här nedan presenteras vinnarna i respektive grupp. Vill verkligen poängtera att det var jättemånga löpare som sprang utan att registrera sina resultat. I mina ögon är alla vinnare!!! Är det något jag verkligen tagit med mig under alla dessa åren så är det att delad glädje är dubbel glädje och att bidra och engagera sig i välgörenhetsprojekt ger så otroligt mycket kärlek och glädje tillbaks.

Alla vinnarna blir kontaktade under kvällen med gratulationer och ett litet pris!

Det finns några löpare och eldsjälar jag skulle vilja lyfta lite extra.

Shahin Hassanvan. En löpare som kammade hem den individuella segern och sprang sitt livs längst lopp någonsin. Tidigare hade han sprungit 1-2 mil som längst. Inte nog med det. Han engagerade en stor mängd människor i sin närhet och fick folk att skänka pengar för varje kilometer han lyckades springa under dessa tolv timmarna. Det ryktas om att siffran blev ca 10 000 kr från Team Shaggy och hand vänner- HURRA!!!!!!!!!!!!!!!! Gå gärna in på hans instagram och klicka på höjdpunkterna “Run of hope” från stories för att följa hans resa. Jag är så galet imponerad!!!

Noel Jönsson och Philip Brodén var två av vinnarna i 4-mannagruppen. Dessa två 11-åringarna sprang sina livs längsta distanser och kom upp i mer än en halvmara individuellt. Fantastiskt jobbat. Alice sprang även hon men körde sitt eget race med en enorm drivkraft och kämpaglöd. Både kompisar och familj peppade henne att utmana sig själv.

Syskonparet Magdalena och Tomasz från Polen anmälde hela 8 stycken lag varav ett av lagen kammade hem en finfin förstaplats. De samlade in flera tusentals kronor som skänkts till insamlingen och har med alla sina bilder, uppdateringar och kärlek gjort den här dagen till något extra. Tack Magda och alla på FG Nordic Group som deltog.

Insamlingsrekord

Insamlingen till Barncancerfonden kan ni följa via länken här: I skrivandes stund så har vi tillsammans samlat in hela 23 486 kronor!!! Helt fantastiskt. Det ryktas även om att det kommer rulla in ytterligare bidrag under veckan- TACK TACK TACK!  Vill även berätta att många skänkte pengar för armband och fikaförsäljningen till stiftelsen Ellas hjältar. Supertack för alla dessa bidrag.

Tack till alla sponsorer som gjorde att vi i Kungsbacka drog in 5000 kronor på ett lotteri under dagen. Magiskt!!!
Varma hälsningar Sara!