fbpx

Workout For Life- Hjälp oss att samla in pengar till Barncancerfonden och få bättre hälsa, mer glädje och massa positiv energi på köpet! 

Vi märker att det finns ett stort behov av socialt umgänge, längtan efter träning och positiv energi. Många bli väldigt påverkade av permitteringar, restriktioner och medias nyhetsrapporteringar.  Vi vill därför försöka bidra med mer energi och glädje, bättre hälsa och en möjlighet att ta sig igenom den här pandemin starkare.

Syftet är att samla in pengar till Barncancerfonden och att öka motivationen och göra det roligare att röra på sig, all fysisk aktivitet räknas. Upplägget går ut på att vi har ett gemensamt mål på en karta dit vi ska försöka nå under fyra veckor.

För att anmäla sig och delta:

1: Skapa ett lag på 5-8 personer, välj en lagledare och ett lagnamn. Detta måste vara klart senast 1 maj.

2: Lagledaren mailar sitt lagnamn till [email protected].

3: Anmälningsavgift på 200:-/person Swishas till Vetenskapshälsan 123-151 00 31, märk med lagnamnet, samt minst 50:- till Barncancerfonden via insamlingen: Workout For Life.

4: Lagledaren får info och en unik kod som alla i laget ska ansluta sig med i gratisappen Twiik.

Hur länge pågår tävlingen:

4 veckor, med start 4 maj.

Hur går det till:

Vi ansluter oss alla till gratisappen Twiik där alla poäng kommer registreras. Varje vecka kommer målet vara att uppnå ett veckomål på 12.000 poäng. Man kan samla poäng på två sätt.

Aktivitetspoäng: all fysisk aktivitet räknas. Poängen baseras på ansträningsgrad och tid. Allt sker online så alla i hela landet kan träna var och en för sig.

Challengepoäng: varje vecka kommer en ny challenge presenteras i appen, genomför man den får man 5000 extra poäng.

Vem vinner:

Det laget som uppnår flest veckomål.

Vad vinner man?

Vi samlar tillsammans in pengar till Barncancerfonden samtidigt som vi fokuserar på vår egen hälsa och peppar och hjälper varandra att uppnå veckomålen. Förutom äran, ökad hälsa så får laget givetvis även en schysst pokal och medaljer.

Vetenskapshälsan
www.vetenskapshalsan.se