fbpx


Workout For Life för femte året i rad! En fantastisk tradition som nu helt enkelt blivit en självklarhet för oss att arrangera varje maj månad. Det här året vill vi presentera en ny fräsch tappning med veckoutmaningar som handlar om balans, rörlighet, återhämtning och vila- helt enkelt “harmony” för kropp och själ. Så från att vi maxat i 4 veckor bygger vi nu in mer mjukhet och “yin” i våra liv. 

Hoppas ni är redo? Hjälp oss att samla in pengar till Barncancerfonden och få bättre hälsa, mer glädje och massa positiv energi på köpet! Sätt ihop ett lag och anmäl dig redan NU!

Syftet är att samla in pengar till Barncancerfonden och att öka motivationen och göra det roligare att röra på sig, all fysisk aktivitet räknas. I år kommer vi dock uppmuntra till mer balans och återhämtning via våra temaveckor. Upplägget går ut på att vi har ett gemensamt mål på en karta dit vi ska försöka nå under fyra veckor.

För att anmäla sig och delta:

1: Skapa ett lag på 5-10 personer, välj en lagledare och ett lagnamn. Detta måste vara klart senast 28 april.

2: Lagledaren anmäler sitt lag via formuläret här: https://forms.gle/U5zUPZ5PjdRJaxuk9

3: Anmälningsavgift på 250:-/person Swishas till Vetenskapshälsan 123-151 00 31, märk med lagnamnet, samt valfri summa till Barncancerfonden via insamlingen: Workout For Life.

4: Lagledaren får info och en unik kod som alla i laget ska ansluta sig med i gratis appen Twiik.

Hur länge pågår tävlingen:

4 veckor, med start 29 april.

Hur går det till:

Vi ansluter oss alla till gratisappen Twiik där alla poäng kommer registreras. Varje vecka kommer målet vara att uppnå ett veckomål på 12.000 poäng. Man kan samla poäng på två sätt.

Aktivitetspoäng: all fysisk aktivitet räknas. Poängen baseras på ansträningsgrad och tid. Allt sker online så alla i hela landet kan träna var och en för sig.

Challengepoäng: varje vecka kommer flera utmaningar att utföras som ger extra poäng.

Vem vinner:

Det laget som uppnår flest veckomål med högst snittpoäng.

Vad vinner man?

Vi samlar tillsammans in pengar till Barncancerfonden samtidigt som vi fokuserar på vår egen hälsa och peppar och hjälper varandra att uppnå veckomålen. Förutom äran, ökad hälsa så får laget givetvis även en schysst pokal och fina medaljer.

Vetenskapshälsan
www.vetenskapshalsan.se