fbpx

På hösten 2013 sa jag upp mig ifrån min forskartjänst på universitetet. Jag bestämde mig för att starta mitt egna företag, där och då var jag övertygad om att jag ville vara helt själv. Jag var väldigt bestämd med att jag inte ville dela mitt företag med någon, aldrig mer i mitt liv behöva ta ansvar för någon annan människa. Ensam är stark, var då mitt motto. Vilken jäkla tur att man kan inse att man har fel och välja att omvärdera.

När jag satt där hemma vid köksbordet och tog emot kunder kunde jag aldrig någonsin drömma om hur saker och ting skulle se ut 9 år senare. Att mitt lilla enmansbolag som drevs hemifrån skulle bli ett så stort bolag som det är idag. Med över 900 privatkunder, företagskunder i hela världen och med flera delägare.

Sara var den sjätte kunden som jag startade upp där hemma i köket, där och då kunde vi aldrig gissa att vi skulle driva ett företag tillsammans. Det är verkligen häftigt hur vissa möten i livet kan få så stor betydelse. Sara jobbade då som fotograf och hade kontor i Kungsbacka, ganska så snabbt övertalade hon mig att flytta in i samma kontor och 2016 startade vi Hälsoboosten tillsammans. Saras bilder och inspiration tillsammans med min kunskap blev en succé.  Vi började jobba mer och mer tillsammans, Sara utbildade sig till personlig tränare, kostrådgivare och löpcoach. Vi insåg väldigt tidigt att vårt driv, energi och glädje blev ännu större när vi gjorde saker tillsammans. Sara köpte in sig som delägare 2019 och sedan dess har vi utvecklat och drivit Vetenskapshälsan tillsammans och skapat världens bästa arbetsplats.

Att få dela glädje och framgång tillsammans med någon är fantastiskt, att tackla med och motgångar med en kollega är skönt. Att vara ensam är väldigt sårbart, att vara fler är det som ger styrka och energi, väldigt glad att jag insåg det.

I februari 2015 träffar jag Annica för första gången då hon sminkar mig inför en fotografering och jag kände direkt att detta är en person jag vill ha i mitt liv. Annica blir min kund nummer 53 och har sedan dess varit hos mig som abonnemangs och PT kund. Vi har gjort otroligt massa PT-timmar tillsammans och Annicas utveckling har varit helt otrolig. Från soffpotatis till elitmotionär. Annica har jobbat som konsult hos oss en längre tid, hjälpt oss med alla våra utländska företag. Efter 20 år i USA så är hennes engelska minst lika bra som hennes svenska så det är en enorm tillgång då vi får fler och fler företag i USA, UK, Kina, Polen och Italien. Annicas intresse för träning, kost och hälsa har vuxit mer och mer för varje år. Under pandemin utbildade hon sig till personlig tränare, hälsokonsult och livscoach.

Vi har stor kunskap inom kosten och träningen Sara och jag, men den sista biten, själen, vilan och återhämtningen den har vi lite saknat expertkunskapen kring. Här är Annica ett fantastisk komplement för oss. Det är med en enormt stor glädje vi nu kan meddela att Annica kommer bli en ännu större del av Vetenskaphälsan då även hon kommer gå in som delägare.

Att få fylla sina dagar med fantastiska klienter som valt att göra en livsstilsförändring, att bygga sin arbetsdag kring saker som ger så otroligt mycket positiv energi som när de når sina mål är fantastiskt. Att få jobba med det man älskar och skapa sig en verklighet där man själv mår bra är underbart.
Jag gör dessutom detta tillsammans med mina bästa vänner- det är ta mig tusan så man får nypa sig i armen för att helt förstå att det är på riktigt.

Jag ser med otroligt stor förväntan fram emot VH 3.0, vi har så mycket spännande uppdrag och planer framöver som ska bli kul att få genomföra. Tillsammans blir vi nu ännu bättre, starkare och kan ge er ännu mer kunskap.

Varmt välkommen Annica, nu kör vi!

/Louise