fbpx

Förr gjorde jag mina klienter vackra på utsidan, nu gör jag dem vackra på insidan.

Jag har arbetat med människor och service i hela mitt liv, jag älskar mötet med människor oavsett vilken form den tar.

Senaste åren av mitt liv har jag arbetat på salong och gjort kunder vackrare på utsidan, ett arbeta som lärt mig otroligt mycket mer om människor. Jag har varit en stöttepelare i mångas liv, en person man anförtror sig åt, en person man vet aldrig dömer en. Det är också det yrkesvalet som gjort att jag är där jag är idag. Jag såg behovet av att hjälpa folk och fick drivet att göra människor vackra även på insidan.

Så jag bytte inriktning och valde att utbilda mig inom ett område som alltid legat mig nära om hjärtat, att få äran att arbeta med och hjälpa folk med träning och hälsa är fantastiskt.

Det är ett privilegium att människor anförtror sig hos mig, väljer att blotta vad dem äter och hur dem rör på sig – eller inte rör på sig. Dem väljer att berätta högst privata saker till mig så jag ska kunna hjälpa dem på allra bästa sätt, och det är inte en enkel sak att sitta och berätta privata saker för någon man inte känner. Men jag vet, efter alla år i olika branscher, att jag är en person man känner sig trygg att göra just detta med.

Jag tar mitt yrke på högsta allvar och med största respekt för svårigheterna folk stöter på varje dag, men jag vet att tillsammans är vi starka! Tillsammans kan vi nå målet och bli vackrare även på insidan.
/Helena

| Personlig tränare och Kostrådgivare
| Vetenskapshälsan Stenungsund
| Tel: 0704-640371
| E-mail: [email protected]
| Website: www.vetenskapshalsan.se
| Besöksadress: Munkerödsvägen 4A, 44432 Stenungsund