fbpx

Arbetsgivare som förstår att en satsning på de anställdas hälsa inte är en kostnad utan en investering, de har kommit långt och har massiva vinster att hämta. Klima-Therm AB med Magdalena Rozmiarek i spetsen är ett strålande bra exempel på detta. De har ökat omsättningen med 50% samtidigt som frisknärvaron närmat sig 100%. 

Att ens personal är hälsosam, att ens personal mår bra, att ens personal har ork och håller sig frisk är en enorm vinst för ett företag. Sjukskriven personal eller personal som inte orkar prestera fullt ut är en kostnad för företaget. Att få jobba förebyggande och ge personalen möjlighet att träna och lära sig mer om kost på arbetstid är det som kan göra den stora skillnaden mellan vinst och förlust.

Vi på Vetenskapshälsan har sedan 2018 jobbat tillsammans med de anställda på Klima-Therm (dåvarande FG Nordic). Vi har coachat dem individuellt med både kost och träning, haft gruppträning på arbetstid, matlagningsworkshops, föreläsningar och vår företagschallenge som helt sker online.

Att kunna se hur deras omsättning ökar i takt med att också deras frisknärvaro minskar det är otroligt kul och något vi hoppas på att många fler ska förstå vikten av och erbjuda sina anställda dessa möjligheterna.

 

Hör av dig om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just ditt företag: [email protected]

Ha det fint
Louise