fbpx

Nu börjar sommaren och en lite lugnare period närma sig här på Vetenskapshälsan. Vi lägger en härligt intensiv vår bakom oss med flera företags Challenges. Vi har, bland annat, fått möjlighet att genomföra en SUPER Challenge tillsammans med en av våra äldsta klienter Klima-Therm. Detta var vår 7de omgången tillsammans. De har utmanat både kropp och knopp med grymma resultat! Utöver Klima-Therm har vi även haft glädjen att köra challenge med Polestar för tredje gången i rad. Denna gången slog vi rekord med över 700st deltagare från hela världen.

Vi har även hjälpt ett lite mindre företag, Hoyer, att komma i bättre form till sommaren och vi har själva blivit inspirerade att hålla träningsgnistan uppe via Work Out for Life där vi under maj månad tränar och tävlar mot varandra för att samla in pengar till barncancerfonden. Otroligt glada att vår insamling nådde över 50 000:-

Utöver detta har vi nu växt och finns numera även på Kungsbackas finaste gym, M21 Sportcenter där vi möter och tränar alla typer av klienter. Ett gym som helt klart erbjuder något utöver det vanliga så kom gärna och besök oss där!

På privatkundssidan har vi haft en helt otrolig vår där vi startat upp ett gäng nya abonnemangskunder. Numera når vi ut till och coachar klienter från hela Sverige via vår digitala abonnemangstjänst och det är en väldigt spännande tjänst som vi ser fram emot att fortsätta att utveckla.

Vi vill ta tillfället att tacka alla våra klienter och kollegor som gör vårt jobb till det bästa jobbet i världen. Det är en ynnest att få gå till jobbet varje dag, ta del av våra klienters otroligt fina resor och resultat är väldigt givande.

Hoppas att ni alla får en underbar sommar och laddar ordentligt inför hösten får då blir det åka av😊

Sommarkramar från Louise, Sara och Annica!