fbpx

Dags för en ny rapport från Robert Starman som nu kommit två månader långt på sin “Vetenskapshälsoresa”. Häng med så får ni hans senaste uppdatering.

”Ytterligare en månad har passerat nu. Nu börjar matrutinerna sitta nästan utan ansträngning och träningspassen blir inte bara av. De ses fram emot! Inte alltid blir det som det önskas. För livet har en sällsynt förmåga att bjuda på överraskningar där det relativt lilla utrymmet i livspusslet försvinner abrupt och skoningslöst.

Men…. Helgen som gick var vi på fotbollscup i vackra Örebro där en av våra söner spelade. Veckans två pass blev inte av som planerade. Men vi lyckades få till ett andra pass på fredagkväll, efter ankomst till hotellet, där vi sen lämnade gymmet ca 22.00. Inte optimalt. Men det blev av! Träning som blir av är så bra! Sannolikt den bästa!

Vågen har berömt mig lite till även om viktfallet bromsat in ganska skarpt. Men känslan inuti kroppen är mycket bra. Även utanpå kroppen gjorde jag en väldigt positiv reflektion kring mina lår och ljumskar där jag märker att mycket ”gubbfett” försvunnit. Omfånget runt midjan har även det blivit justerat. Att känna sig stark och vara en sunt ätande och tränande människa är en ynnest!
/Robert