fbpx

Som de flesta av er redan sett så har jag blivit delägare i Vetenskapshälsan under hösten. Fantastiskt roligt. Jag är personlig tränare och delar Louise och Saras intresse och passion för träning, men jag har också valt en annan inriktning. I våras blev jag diplomerad livscoach vilket innebär att jag har valt att fokusera mera på att träna individer mentalt. Jag är helt enkelt mental PT.

Som dem flesta vet så är träningen livsviktig för vår fysiska hälsa. Det många inte funderar lika mycket på är vikten av att vara mentalt stark för att klara av livets alla utmaningar. Tankens kraft är enorm. För att bli stark på utsidan behöver man även bygga ett starkt inre. När bägge dessa delar är i samklang, då sker magi och det finns inga gränser för vad vi kan uppnå.

Mental träning och coachningstjänsten riktar sig till alla individer. Många tror att coaching är synonymt med psykologi eller terapi. Så är inte fallet. Jag som coach möter dig på din nivå och du behöver inte lida av några särskilda problem för att vilja bli coachad. Att sitta i samtal med mig och ta del av de uppgifterna vi tillsammans tar oss för, kommer ge dig svar på alla dina frågor och ta dig vidare mot just ditt mål. Kanske har du svårt att hitta ditt varför, kanske är du bra på att starta upp projekt men svårt att hitta motivation att fortsätta. Är du en person som hoppat på olika dieter, träningsupplägg och satsningar men aldrig riktigt tagit dig hela vägen i mål? Då är det här tjänsten för dig. Tillsammans ser vi till att du blir ditt bästa jag och hittar hur du ska uppfylla din fulla potential. Göra det som är bra ännu bättre eller hitta motivationen att påbörja ett förändringsarbete.

Om du inte är övertygad så boka en timma hos mig så berättar jag hur jag kan hjälpa just dig. Mina tjänster går att boka som ett abonnemang där det är uppdelat i 3, 6 eller 12 månader och ett gediget arbetsmaterial medföljer. Vi träffas för ett uppstartsmöte, håller tät kontakt på telefon och du kommer ha tillgång till mig i vår chatt. Tillsammans når vi ditt mål.

Det går givetvis toppenbra att boka enskilda samtal om man känner att det är en bra början. Som en klok vän sa till mig, ”Ibland är det lättare att hitta det man söker om man är två som letar.”
/Annica