fbpx

Vi är så otroligt glada och stolta att för vi för sjätte gången fått den stora äran att starta upp en digital hälsochallenge tillsammans med Klima-Therm AB. Denna gången har vi ett olympiskt tema där 100 personer från Polen tävlar mot 100 personer i Sverige.

Under åtta veckor kommer de tävla om poäng som man uppnår via fysisk aktivitet samt olika veckoteman. Vi har denna veckan lite extra fokus på maten, nästa på att boosta sig själv med massa extra kärlek. Andra teman är återhämtning och såklart Olympiska veckan där man uppmuntras till att utmana sig själv genom olika fysiska aktiviteter.

Att få jobba med ett företag som Klima-Therm under så här många år som vi nu gjort, det gör att vi på nära håll får följa hur medarbetarnas hälsa och livskvalité förbättras och hur det påverkar företagets omsättning och vinst på ett helt fantastisk positivt sätt.

Klima-Therms VD- Magdalena Rozmiarek är alltid väldigt drivande och ger själv 100% i varje hälsosatsning som vi startar upp, detta i sig ger motiverade medarbetare. En stark och hälsosam ledning i ett företag ökar chanserna för starka och hälsosamma medarbetare och på sikt ett välmående och lönsamt företag.

Kika gärna på den fantastiskt fina filmen nedan, producerad av Klima-Therm själva.

Jobbar du på ett företag som skulle behöva en lite extra boost, hör av er så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just er.