fbpx

Nu släpper vi platserna till vår egen drömresa till Italien den 17-24 september. Vi är så otroligt glada att kunna erbjuda en helt ny dimension av träningsresa som innehåller både äventyr och 100% njutning med god mat och dryck. Vi har satt ihop en resa med fokus på träning, upplevelse och gemenskap. Den här resan är för dig som vill uppleva de Italienska bergen på både MTB och genom vandring. Vi kommer även besöka det välkända vinområdet Franciacorta för att smaka på Italiens motsvarighet till Champagne. Under resan kommer det även erbjudas aktiviteter så som bergsklättring, rafting i floden Brembo, spa, matlagningskurs mm. Vi garanterar ett äventyr och minnen för livet.

Du kan resa själv eller med sällskap. Du ska ha cyklat lite MTB tidigare men behöver inte ha någon längre erfarenhet. Det viktiga är att du vill lära dig mer, utmana dig själv och ha riktigt skoj. Om gruppen blir för ojämn nivåmässigt så delar vi upp oss så att alla får en lagom utmaning.

På den här resan har vi anlitat lokala guider och samarbetar med “Saras Italy” som har lång erfarenhet av äventyrsresor i norra Italien. Vi, Sara och Louise kommer hålla i föreläsningar och aktiviteter på plats.

Observera att vi har begränsat antal platser.

BOKA & LÄS MER HÄR!