fbpx

Vi vill skicka ett stort TACK till alla som deltog på helgens event på Falkenberg Strandbad. Vi kunde inte önskat en bättre dag. Riktigt härlig energi och fantastiska möten som berörde oss båda djupt. Otroligt fint att vi alla kunde dela våra erfarenheter och upplevelse med varandra. Helt enkelt en dag att minnas länge!

Vi inledde dagen med mingel och mellis. Louise föreläste sen om kost där hon även slog hål på en hel del kostmyter. Efter föreläsningen var det dags att gå igenom första bingofyspasset. Sara visade upplägget innan vi gav oss av. Solen mötte oss och vi tränade utomhus tillsammans i ca 60 minuter. (Se passet nedan). Där efter var det lite fri tid för att återhämta sig, stretcha och piffa till sig. Lunchen intogs en trappa upp i en egen matsal med havsutsikt, helt fantastisk miljö. Vi avnjöt en supergod nudelsallad med kyckling och dessert. Det satt som ett smäck efter ett hårt träningspass.
På eftermiddagen var det dags för föreläsningen “STARK- på in och utsidan”. En personlig föreläsning där Sara berättade om sin resa i cancervärlden med sin familj och dotter som är allvarligt sjuk. Louise delade med sig om sin tidigare ortorexi som följt henne genom hela hennes ungdom långt upp i vuxenlivet. Mycket känslor och tankar som väcktes till liv. Efter föreläsningen var det åter dags att ta sig ut och träna i det fina vårvädret. Vi körde ett intervallpass med blandad löpning och funktionell styrka. Efter vi tränat klart återsamlades vi inomhus för att äta mellanmål och knyta ihop dagen.

Vi blev verkligen så himla glada för alla fina ord vi mottagit nu i efterhand. Stort TACK till alla er som gjorde dagen till den bästa. Kan inte låta bli att lyfta några av alla de kommentarer och hälsningar som strömmat in:

Mycket givande, två roliga träningspass och bra föreläsningar som både var lärorika och gav en eftertanke om hur olika livet kan vara för alla. Hade en härlig känsla efter denna dag!
Min bästa födelsedag på länge! Fick den inspiritationen jag behövde i mitt liv som saknat lust. Bra väder! Fantastisk föreläsning. Underbart ställe och härliga människor!
Jag tyckte att träningspassen var väldigt bra och roliga. Gav mycket träning och man fick lite nya idéer. Sen var föreläsningarna väldigt intressanta och lärorika.

Vi vill även tacka vår samarbetspartner Wimab evenemang som fanns med under hela dagen och skötte allt de praktiska runt omkring eventet.

Bjuder på ett bildregn och även våra två träningspass som vi körde med 100 gäster :o)

Pass 1 förmiddagen. Bingofys!

Vi jobbade i par ihop med en kompis. På 30 minuter skulle man samla så många kryss som möjligt. Reglerna: En fick jobba och en fick vila. På löpningen fick båda springa samtidigt. Flest rutor avbockade efter 30 minuter vann…alla var såklart vinnare. Det handlar om att ge järnet, pressa sig själv på sin nivå och varför inte göra om passet igen och försöka klå sin gamla bricka?

Pass 2 eftermiddagen. 30/30 intervaller!

Vi jobbade i 30 sekundersblock/intervaller med 30 sekunder jobb och 30 sekunder vila. På löpningen sprang man bort från gruppen och sen hem på den andra intervallen. Vi stod i en stor ring och gjorde alla styrkeövningarna samlade. Superkul och alla utmanade verkligen sig själva.

Kramar Sara och Louise!