fbpx

Jag heter Helena Höckerström och har nyligen börjat arbeta med Vetenskapshälsan som personlig tränare och kostrådgivare i Stenungsund. Att få arbeta med hälsa är något jag drömt om länge, så nu när drömmen äntligen blivit verklighet känns det helt rätt att få arbeta i detta forum.

Jag har tidigare arbetat på två olika anläggningar som personlig tränare och gruppinstruktör inom vattengympa, stationsträning och Moveoo.

Jag är en 34-årig glad, positiv 2-barn mamma som älskar livet. Född och uppvuxen i Göteborg tillsammans med min mamma och mormor. Pappa, hans fru och mina tre syskon träffade jag varannan helg och då i Lerum. I skolan var jag väldigt mobbad, 8 år av konstant terror och sorg. Det har definitivt satt sina spår men idag har jag kommit såpass långt att tror på mig själv, jag vågar utmana mig och min självkänsla är väldigt hög. Vägen hit har varit lång, den har inte varit enkel men det har varit värt det. Och det har gjort att jag sitter här idag och skriver detta inlägg!

Min dröm är att få hjälpa andra komma dit jag själv är idag, till en trygg plats i mig själv.

Många skulle nog kalla mig en rastlös själv, och det stämmer nog. Jag har arbetat med det mesta, älskar att prova nya branscher och nya saker – och en av dem anledningar till att jag kommit såpass långt med mig själv.

Men efter min första graviditet satte sig 30 kilos övervikt kvar och dem fick jag kämpa hårt för att få bort. Det tog nästan två år innan jag var redo att påbörja min hälsoresa och den kommer aldrig att ta slut. Att ständigt lära sig nya saker inom hälsa och träning har numera blivit mitt liv, ett liv jag vill fortsätta lära ut till mina barn. Inte bara att man BÖR röra på dig och äta bra mat, utan VARFÖR.

Ett VARFÖR är vad som driver mig framåt.

Jag älskar människor, älskar hur vi alla är olika, hur vi tänker och fungerar olika. Jag vet att resan inte är lätt, men jag vet att det går! Tillsammans gör vi resan lite roligare.

/Helena Höckerström