fbpx
För två veckor sen fick vi på Vetenskapshälsan äran att arrangera en aktiv kick-off med gänget på Klima- Therm AB. Vi älskar att få fria händer och lägga upp aktiva konferenser och kombinera just rörelse med fysiska möten. Vi har tidigare gjort både femkamp, åkt ribb-båt, vandrat, spelat paint boll och tränat tillsammans- därför var det extra kul att nu få ta med hela företaget på en cykelfest i vår vackra grannstad Varberg.

Varberg av Vetenskapshälsan AB (klicka vidare för att se alla tre bildkollagen)

En lyckad kick-off tycker vi ska innehålla mycket skratt, äventyr, tid för umgänge, fysisk aktivitet och sist men inte minst njutningsfull mat och dryck. En stor eloge till Magdalena som är VD på Klima-Therm AB och som alltid prioriterar hälsa och välmående för sin personal.

För två veckor sedan samlade vi hela teamet från Klima-Therm nere i Varberg vid Solvikens restaurang och konferens för att starta vår cykelfest. Alla fick hämta ut varsin cykel i klassisk modell “damcykel” med hjälm, korg och fotbroms. Rutten hade vi planerat för att den dels skulle ta oss igenom statsmiljö men även längs hav och förbi vackra vyer.

Stopp nummer ett med fördrink blev på Grappa, ett väldigt trevligt ställe i centrala Varberg som är experter på just drinkar. Vi smakade på allt från syrliga cocktails till söta drinkar och bubbliga drycker. första cykelturen blev den kortaste och tog ca 15 minuter.

Efter stop nummer ett och lite kluriga gåtor så gick turen vidare söder ut genom Varberg och vidare mot Läjet. Efter en cykeltur på ca 25 minuter nådde vi Joels Brygga. Vi bjöds där på en smarrig förrätt i form av en toast skagen med gott vitt vin till. Vid det här laget var alla både taggade och uppvärmda och redo för sista etappen.

Sista cykelturen tog ca 20 minuter och vi passerade då Varbergs surfstrand och “playa” nummer ett, Apelviken. Mitt på stranden med magisk utsikt över viken nådde vi vår slutdestination Johns Place. Här blev vi åter igen bortskämda med fantastisk mat och dryck med högklassig service. Eftersom fördrinken och förrätten redan avnjutits längs cykelturen avrundade vi här kvällen med huvudrätt och dessert. Wow- vilken kväll….

Dagen efter smög vi upp till en magisk himmel för morgonpromenad längs havet. Efter det smakade frukosten extra gott kan vi lova. Vi tackar för en väldigt trevlig kick-off och för att åter igen fått förtroendet.

/Sara och Louise