fbpx

Äntligen är det dags att presentera vår nästa Boost Weekend som i höst kommer hållas på Åkulla Outdoor Resort 21-22 september. Vi tillägnar den här helgen till alla kvinnor som önskar mer “Hermony” i livet, helt enkelt fokus på hälsa, hormoner och harmoni för kropp och själ. Ta med din kompis, kollega, syster, mamma eller unna dig själv en härlig energigivande helg med andra träningssugna själar. Som deltagare får du ett färdigt paket – du behöver inte tänka på detaljerna mer än att ta med träningsskor och kläder för bad och träning utomhus! Du tar dig dit på mindre än en timma (om du reser från Göteborg).

Under denna träningshelg får du möjlighet att fördjupa din förståelse för hur du kan skapa ett liv i balans och välmående. Vi kommer erbjuda en härlig mix av träning, föreläsningar och avkoppling! Nedan djupdyker vi i innehållet!

Vad du kan förvänta dig:

Yoga, andningsövningar & meditation:
Ge din kropp mjuk återhämtande yin yoga och prova på lymfyoga. Vi mediterar och jobbar med olika andningsövningar för att främja avslappning och inre frid.

Vandring & fysiska träningspass:
Vi vandrar mellan de fem topparna i Åkullas bokskogar och erbjuder energigivande träningspass som är anpassade för alla nivåer. Vi erbjuder en mix av styrketräning, kondition och rörlighet för att stärka din kropp och förbättra din uthållighet.

Föreläsningar om kost, träning & hormonhälsa:
Lär dig om hormonernas roll i din kropp och hur du kan balansera dem för minskade besvär och bättre livskvalité. Vi  delar med oss av värdefulla insikter och praktiska tips för att stödja din hormonhälsa genom kost, träning och livsstil.

100% njutning och näringsrika måltider:
Njut av läckra och näringsrika måltider som är framtagna av Åkullas kockar med fokus på närodlade och lokala råvaror i säsong. Vi erbjuder matupplevelser som är både hälsosamma och utsökta.

Workshops och diskussioner:
Vi utforskar olika aspekter av kvinnors hälsa och hur respektive del påverkar oss i livet. Här får du chansen att ställa frågor, dela erfarenheter och lära dig av andra kvinnor.

Avkoppling och självomsorg:
Unna dig själv tid för avkoppling och återhämtning i vår vackra och fridfulla miljö. Vi erbjuder bad, skogspromenader, bastu och tid för samtal och lugna stunder vid Yasjön.

Varför denna helg är perfekt för dig:

 • Hälsa och välmående: Lär dig hur du kan ta hand om din kropp och sinne på bästa sätt.
 • Personlig utveckling: Fördjupa din förståelse för hur du kan skapa balans i ditt liv.
 • Gemenskap: Träffa likasinnade kvinnor och knyt nya vänskapsband.
 • Inspiration: Återvänd hem med nya insikter och verktyg för att fortsätta din hälsoresa.

Boka din plats idag och ge dig själv gåvan av en helg dedikerad till din hälsa och ditt välmående. Upplev en ny nivå av harmoni och balans som kommer att positivt påverka flera aspekter av ditt liv.

Datum, plats och innehåll:

 • Datum: 21-22 september 2024
 • Tid: Start 09.00 21:e sep, avslut ca 15.00 22:e sep.
 • Plats: Åkulla Outdoor Resort
 • Följande ingår:
  -Del i dubbelrum
  -Mellanmål (lör)
  -Lunch (lör)
  -Mellanmål (lör)
  -Tvårätters middag (lör)
  -Frukost (sön)
  -Lunch (sön)

Pris och anmälan:

 • Pris: 3 500 kr för del i dubbelrum eller trebäddsrum. 500 kr extra för enkelrum
 • Anmälan: Mejla till [email protected]. Obs! Bokningen är bindande

Varmt välkommen till Boost Weekend på Åkulla Outdoor Resort önskar coacherna på Vetenskapshälsan!
/Sara, Louise och Annica