fbpx

Hej!
Nina heter jag och jag har blivit tillfrågad om att gästblogga för Hälsoboosten. Självklart tackade jag ja då jag gjort denna resan en gång tidigare och vet att det fungerar.
I detta inlägget tänkte jag mest köra en kort presentation av mig själv och även förklara varför jag nu påbörjar en ny resa från samma startpunkt som för tre år sedan.
Jag är snart 37 år gammal och bor i en mindre stad med min familj. Familjen består av två barn i förskoleåldern, två bonusbarn i tonåren, två hundar och en make. Jag jobbar som lärare sedan 2 år tillbaka och mitt största intresse är utan tvekan att träna med mina hundar.
För tre år sedan snubblade jag över Hälsoboosten genom en dåvarande kollega som då var ambassadör för dom. Jag hade då räknat kalorier, tränat och tröttnat gång på gång. Jag ville hitta något hållbart. Genom Hälsoboosten blev jag helt sockerfri och tappade ca 10 kg men det var kroppens omställning som jag var mest nöjd med. Sen gick jag in i den berömda väggen och tappade allt vad träning var. Under dessa tre år sedan dess har jag försökt att komma tillbaka men min kropp har hejdat mig gång på gång och jag har låtit den lyckas. Jag har problem med ledvärk och en kropp som inte alltid vill det jag vill men jag vet också innerst inne att med en vältränad kropp försvinner en del av min värk.
Så nu har jag bestämt mig för att göra en ny resa för min kropps skull, för mina barns skull och för hundarnas skull. Jag vill orka allt det där jag brinner för och då måste jag ha en kropp som håller samma tempo som mitt huvud.

Jag ser fram emot att få uppdatera er om tre veckor om hur det går med mat och träning. Som det ser ut nu har jag varit på gymmet vid 4 tillfällen och det varannan dag. Jag ska fortsätta i den takten är mitt mål. Min största utmaning ligger efter sommarlovet med en man som skiftar. Att hitta en hållbar planering för träning när man är ensam med barn och hundar. Även det ska gå på något sätt!

Med soliga hälsningar/ Nina

Vill du också testa Hälsoboosten?
In här och kika: www.halsoboosten.se