fbpx

Vi vill börja med att säga TACK till alla som kom igår på informationsmötet om träningsresan till Kroatien. Jättekul att intresset är så stort och att platserna bokas på för fullt- Wiiiiiii!

Bjuder på lite mingelbilder och vår finfina goodibag som alla får som bokar resan fram till lördag den 10/2. Inte nog med det, man får även 500 kr rabatt på resan totala pris.

_DSF9258Vi är kittade med snyggaste kepsarna till resan- Lost Villa <3 Namnet på vårt ställe som goa Linn och Per driver nere i Kroatien. Vi är väldigt glada att det är med just Per och Linn vi ska träna, umgås och spendera en hel vecka tillsammans med våra gäster. Det här paret har ägnat sitt större liv åt att arrangera resor till olika delar av världen. Nu har de investerat i sitt eget drömställe med allt vad man kan önska sig i träningsväg. Vi är oerhört glada att vi ska åka till just deras lilla pärla i det adriatiska havet._DSF9226

_DSF9229Stort tack även till våra generösa sponsorer som gjort det möjligt att bjuda på en riktigt lyxiga goodiebag bestående av följande:

_DSF9233Det bjöds på underbara supersmoothies från Innocent till alla besökare. Mums!!!_DSF9235Vill du ha mer info om resan men inte kunde delta på vårt möte? Vi skickar i så fall gärna en digital folder på mejl med schema och all information du behöver. Kommentera eller hör av dig till oss! [email protected]_DSF9241

_DSF9246

_DSF9259

_DSF9248

Hoppas vi ses!
Kram Sara och Louise