fbpx

Foto: Anna-Lena Lundqvist
Foto: Anna-Lena Lundqvist

Gör er redo för årets viktigaste och kanske längsta lopp! Den 21 september arrangeras ett välgörenhetslopp (Run of hope) med syfte att samla in mer pengar till Barncancerfonden och våra vänner i stiftelsen Ellas hjältar. Under 12 timmar så springer vi för livet och för alla små hjältar runt om i landet. Den här dagen vänder sig både till dig som vill tävla men även till dig som bara vill skänka en slant och njuta av en skön löprunda helt i ditt eget tempo.

För att delta klicka på Run of hope nedan:

(Tryck sen på “Anmäl dig” inne på hemsidan.)

För att vara med och TÄVLA, anmäl dig på hemsidan genom att klicka här ovanför samt i Googledokumentet nedan.

Eftersom loppet pågår under 12 timmar så gäller det alltså att samla ihop så många kilometer man kan mellan 07.00-19.00. Man kan springa samtidigt som sina lagmedlemmar eller dela upp sig i olika konstellationer. Man kan även springa t.ex en timme på förmiddagen och sen vila för att sen springa igen senare på dagen. Det viktiga är att distanserna loggas. Anmäl ett lag och stöd Barncancerfonden och Ellas hjältar. Det här loppet kan springas överallt i landet, det enda som krävs är att du anmäler dig och ditt lag här nedan. Välj att delta enskilt eller som lag (3-5 personer). Gå, jogga, spring tillsammans! Alla kan vara med.

För er som bor i Kungsbacka eller vill ta er hit så har vi en uppsamlingsplats utanför Skolan på Björkrisvägen 21. Här kommer det under hela dagen finnas någon på plats som hjälper till och säljer fika.

Lagtävling

Anmäl er som lag, ni kan vara 3-5 personer. Varje lagmedlem måste registrera sig. Anmäler er via googledokumentet genom att klicka HÄR!

Alla i laget får mellan 07.00-19.00 den 21 september på sig att samla så många kilometer man kan. Efter kl. 19.00 ska en person i varje lag skicka ett mejl till [email protected] med sitt lagnamn samt den totala distansen i kilometer och även bifoga “bevis” (printscreen på distans och datum+tid från t.ex runkeeper, garmin eller liknande app). Man har fram till 24.00 den 21 september på sig att skicka mejlet med distans och bevis innan sammanräkningen görs. Lag som ej rapporterat in distans med bevis från samtliga deltagare före kl. 24.00 den 21 september kommer ej att delta i tävlingen.

Tävla individuellt

Vill du tävla individuellt? I så fall anmäler du dig via samma dokument som du hittar HÄR!

Du får springa mellan 07.00-19.00 den 21 september och samla ihop så många kilometer du kan. Efter kl. 19.00 ska du personligen skicka ett mejl till [email protected] med ditt namn samt den totala distansen i kilometer och även bifoga “bevis” (printscreen på distans och datum+tid från t.ex runkeeper, garmin eller liknande app). Du har fram till 24.00 den 21 september på dig att skicka mejlet med distans och bevis innan sammanräkningen görs. Personer som ej rapporterat in distans med bevis före kl. 24.00 den 21 september kommer ej att delta i tävlingen.

Förutom äran så kommer vinnande deltagare och lag att få en fin överraskning.

Delta utan att tävla

Kom och gå, jogga eller spring och skänk en slant till Barncancerfonden och Ellas hjältar. Vi finns på plats mellan 07.00-19.00 i Björkris i Kungsbacka. Du behöver bara anmäla dig på Barncancerfonden och loppets egen hemsida. Direktlänken till Run of hope finns längst upp.

Arrangör

Loppet arrangeras av mig Sara Brodén som arbetar som löpcoach och personlig tränare i Kungsbacka på Vetenskapshälsan. Som förälder till ett cancerdrabbat barn med flera funktionshinder så vet jag hur viktigt det är att hitta glädje och styrka i vardagen. För mig har löpningen varit en räddning och något jag idag arbetar med och vill inspirera andra till att hitta. Min dotter Alice 9 år har genom stiftelsen “Ellas hjältar” fått en fantastisk gåva och överraskning, något vi önskar att fler svårt sjuka barn som behöver uppmuntras kan få. Så den här dagen springer vi och kämpar lite extra för alla våra hjältar ute i landet. Varje krona är viktig, tillsammans är vi starka!

För att skänka en extra slant och stödja Ellas hjältar så swischa valfritt belopp till: 0738 53 90 90

TACK!
/Sara och Louise


Foto: Anna-Lena Lundqvist