fbpx

Ibland blir det inte som man tänkt sig :-). För sex år sedan sa jag upp mig ifrån universitet och tanken var att jag skulle driva Vetenskapshälsan helt på egen hand. Jag ville vara själv, bestämma själv och ta ansvar för enbart mig själv. För fem år sedan träffade jag Sara och vi insåg snabbat att allt blir roligare om man är två, man delar både glädje och sorg, framgång och motgång. Tillsammans blev vi starkare och kunde bygga företaget större. Nu är det dags för nästa stora steg. Nu tänker vi växa rejält! 

Vi kommer nu starta upp Vetenskapshälsokontor och coacher runt om i landet. Vi vill att fler ska få ta del av vårt koncept, hjälpa fler att nå sina mål och få en hälsosammare livsstil.

Vi kommer redan nu börja leta efter våra nya Vetenskapshälsocoacher, är du den vi söker?

Hos oss kommer du vara en del av ett starkt varumärke med stort hjärta där man kommer sina kunder väldigt nära och verkligen känner och märker att man gör oerhört stor skillnad i folks liv. Hos oss får du även en tydlig karriär och utbildningsstege och tillgång till allt vårat väl utarbetade material. Vetenskapshälsan står för kvalité och hållbarhet inom området kost, träning och hälsa. Personligt bemötande och trygghet är något vi och våra klienter värdesätter och eftersträvar. Som coach har du därför ett ansvar och förväntan på dig att leverera en femstjärnig tjänst. Som coach hos Vetenskapshälsan måste du ha en licensiering som personlig tränare och kostrådgivare. I enskilda fall kan dessa krav frångås om likvärdig kompetens och arbetslivserfarenhet finns. 

Sänd din ansökan till [email protected]

Ha det gott
Louise och Sara