fbpx

Vetenskapshälsans Boostcamp börjar om

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

FULLBOKAT!

Vetenskapshälsans Boostcamp

Vad får man om man lägger ihop styrketräning & kondition med vetenskapligt framtaget kost? Man får fantastiska resultat & även chansen att vinna tillbaks insatsen!

Är du redo att ta din hälsa och träning till nästa nivå? Då är den här Boostcampen för dig! Vetenskapshälsans Boostcamp är en 8 veckors challenge som kommer att ge dig hälsosammare mått, mer styrka, bättre kondition med fokus på att komma i form. Detta är ingen quickfix, ingen diet, det här är din nya livsstil. Målet med challengen är att du ska få kunskapen som behövs för en hållbar och  hälsosam livsstil.

Så här går det till

 1. ANMÄL dig genom att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan!
 2. START! Nästa start sker den 10 januari. Du tränar minst 3 styrkebaserade pass i veckan (t.ex Vetenskapshälsans gruppträningar, våra styrkepass online eller t.ex crossfit) och följer vår kostrådgivning under 8 veckor. 
 3. MÅL! 6 mars. 

BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER!

Anmälningsavgift: Endast 3999:- 
Med chans att vinna tillbaks din anmälningsavgift.

Viktig info! På eftermiddagen, söndagen den 9 januari ses vi för kroppsmätning och “kick-off” hos Vetenskapshälsan i Kungsbacka. Adress: Energigatan 9. Allt sker enskilt eller i små grupper där vi håller oss till de gällande regler för covid-19. Vid frågor eller funderingar om challengen, skicka ett mejl till [email protected]

Anmäl dig till Boostcampen genom att fylla i dina kontaktuppgifter här

Är du klient hos vetenskapshälsan idag?

11 + 11 =

 • Kick-off med föreläsning och kroppsmätning (fettprocent & muskelmassa)
 • Digital träningsdagbok/app
 • Digital challenge med topplistor och världskarta
 • Onlinecoachning med forskare, personliga tränare och kostrådgivare under alla 8 veckor
 • Sluten Facebookgrupp
 • Målgång- Kroppssmätning (fettprocent & muskelmassa)
 • Chans att vinna tillbaks startavgiften samt en pokal
 • Kostupplägg med recept och inspiration
 • Utbildningsmaterial kost, hälsa & träning
 • Kroppsammansättningsmätning för en muskel och fettanalys
 • Kostupplägg för 8 veckor. Upplägget baseras på din kroppssammansättning och ditt mål
 • Alla kostråd, recept och upplägg är vetenskapligt framtagna
 • Kostrådgivningen görs utav Vetenskapshälsan som är forskare och licensierade kostrådgivare
 • Mål: Träna 3 styrkebaserade pass per vecka. (t.ex Vetenskapshälsans gruppträningar puls & power, våra styrkepass online hemma/gym eller t.ex crossfit)
 • Fysiska pass med coacher från Vetenskapshälsan inomhus (powerpass) + utomhus (pulspass). Det kommer erbjudas morgon, lunch samt kvällspass. 
 • Hemma/gympass för att träna på egen hand. Dessa läggs upp av Vetenskapshälsan i vår digitala träningsdagbok.
 • Träningen passar alla oavsett tidigare träningserfarenhet. Alla deltagare kommer att utmanas på sin individuella nivå.
 • Man kan självklart följa ett eget upplägg med styrka/kondition och delta i challengen. Perfekt om man vill maximera sina resultat och t.ex tränar crossfit.
 • Styrke och konditionstester (frivilliga).

Vetenskapshälsan AB

På Vetenskapshälsan är vi alltid uppdaterade inom den senaste forskningen. Vi är forskare, licensierade kostrådgivare, personliga tränare och löpcoacher med en stor erfarenhet och bredd i bagaget. Under challengens 8 veckor kommer balansen mellan kosten, träningen och återhämtningen vara avgörande för vilka resultat du får. Våra erfarna coacher kommer finnas vid din sida under alla 8 veckor för att du ska känna dig motiverad och trygg. 

Vi håller dig i handen och peppar när det behövs och pushar när det krävs. Du är aldrig ensam, utan vi når dina mål TILLSAMMANS!

Coachledda pass varje vecka

 • Måndag: 06:00 Powerpass (inomhus)
 • Tisdag: 19.30 Pulspass (utomhus)
 • Onsdag: 11.45 Powerpass  (inomhus)
 • Torsdag: 18.30 Pulspass (utomhus)
 • Fredag: 11.45 Powerpass (inomhus)

Innehåll gruppträning

 • Powerpass (inomhus). Dessa passen fokuserar på styrketräning med fria vikter och skivstänger. Du utmanas på din individuella nivå. Varje pass innehåller även teknik och en viss rörlighetsträning. Passen är 60 minuter inklusive uppvärmning och nedvarvning. Plats: Vetenskapshälsans studio: Energigatan 9 i Kungsbacka.
 • Pulspass (utomhus). Vi tränar med hjälp av kroppen som redskap samt använder oss av gummiband och ev. utegym. Fokus ligger på kondition där varje pass kommer innehålla löpning och pulshöjande moment. Alla kan delta, vi springer aldrig någon längre sträcka utan passen anpassas utefter gruppen. Plats:  Utomhus med samling i Kungsbackaskogen samt Särö Västerskog. 

Fick äntligen de resultat jag ville ha när jag hakade på detta. Lärde mig framförallt att äta bättre och mer! Enkel och hållbar kosthållning! Ingen drastisk diet och heller inget kaloriräknande. Roliga utmaningar och bra inspiration. Har blivit starkare och uppnått nya PB, ökat i muskelmassa och tappat i fett! Och det var faktiskt inte särskilt svårt. Tveka inte, bara häng på!

Veronica Jansson

Kan verkligen rekommendera Vetenskapshälsans Boostcamp. Framförallt för Louise och Saras kunskaper, bredd och fördjupning inom sina olika områden. Man får massa små och stora tips på saker man trodde att man redan kunde. Har man en tävlingsmänniska inom sig så finns det möjlighet att vinna en jättefin pokal och med lite tur vinna tillbaka insatsen. Många bra mattips och chansen att träffa nya träningskamrater.
Kennet Canbro

Vetenskapshälsan är grymma! Boostcamp är ingen tillfällig diet, utan ett hälsosamt sätt att tänka på mat och träning långsiktigt. Kul med träningskompisar som peppar på träningen och Sara och Louise som man kan fråga om allt!
Camilla Hult

Detta är något jag kan rekommendera starkt för er som vill få en kickstart och komma igång med träningen på riktigt!
Sara och Louise e så grymma, du kommer få massa hjälp med både träning och kost få massa grymma tips stora som små, du kommer träffa nya människor få nya tränings kompisar mm.
Detta är ingen snabb diet för att gå ner massa i vikt utan ett steg i rätt riktning att lära sig äta rätt, bli starkare och framför allt att må bättre!
Jesper Stridh

Jag rekommenderar detta starkt. Ett superbra upplägg med träning och ett kostupplägg som låter dig leva ett ”vanligt” liv. Ingen snabbdiet. Louise och Sara är grymma.
Sofia Martell

Blev en fantastisk nystart för mig. Grymt med combo kostrådgivning och träning. Kan varmt rekommenderas.
Anders Modig

Detta är verkligen något jag kan rekommendera. Det är den perfekta sparken i rumpan för ditt framtida liv med lätta bra förändringar som man kan leva med. Superbra och trevliga coacher som ger bra stöd när som. Gör detta!

Johan Martell

Expertkunskapen med kosten från Vetenskapshälsan är ett vinnande koncept. Äntligen har jag hittat ett sätt som fungerar att bibehålla för resten av mitt liv. Jag är grymt glad för resultaten jag uppnått.

Kristian Blom

Digital Hälsoresa

Vetenskapshälsans Boostcamp är en digital hälsoresa som sker online. Challengen följer man på vår digitala världskarta. Genom att utföra fysiska aktiviteter och göra hälsosamma val så förflyttar vi oss jorden runt. Vi har alla det gemensamma målet att klara alla veckomål.

Du utmanas att försöka samla ihop 20 000 poäng varje vecka. Alla fysiska aktiviteter som du utför under veckan omvandlas till poäng (twiiks). Tränar du 3 gånger i veckan samt lägger in vardagsmotion och antar våra kost och hälsoutmaningar så kommer du klara veckomålet på 20 000 poäng. Klarar du även veckans små extra utmaningar som publiceras i appen så kan du tjäna ihop extra poäng utöver träningen.

Alla som fullföljer challenges 8 veckor och klarar samtliga veckomål är med i utlottningen av att få sin anmälningsavgift återbetald. Observera, det är alltså inte den med mest poäng som vinner utan det sker genom lottning mellan de personer som klarat samtliga veckomål.

Den personen som får mest poäng under hela challengen vinner däremot en stor ärofylld hälsopokal.

GÖR DU PÅ SAMMA SÄTT SOM DU ALLTID HAR GJORT SÅ KOMMER DU FÅ SAMMA RESULTAT SOM DU ALLTID FÅTT. 

Det handlar om att du måste bestämma dig!