fbpx

Familjekampen- startar om:

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Så här går det till

  1. ANMÄL ditt lag genom att klicka på knappen nedan!
  2. START! Start sker den 5:e juli. Du och din familj tränar och antar våra utmaningar under 4 veckor.
  3. MÅL! 1:e augusti Vilka blir vinnarna i Familjekampen sommarlov 2021? 

BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER!

Anmälningsavgift: Endast 1500:-

Med chans att vinna fina priser.
OBS! 2-5 personer varav minst 1 vuxen och 1 barn per lag. Rekommenderad lägsta ålder 10 år.

 

HÄNG MED PÅ 4 VECKORS CHALLENGE. VI MIXAR UTMNINGAR I HEMMET MED TRÄNING OCH BRA KOST SOM PASSAR ALLA I FAMILJEN.

Mindre skärmtid, mer umgänge och träningsglädje tillsammans!

Challengen leds av erfarna coacher som är forskare, PT, kostrådgivare och löpcoacher. All coachning sker i vårt digitala verktyg och app. Du har under hela challengen tillgång till vår chat med coacherna. Under 4 veckor kommer du att få all den inspiration och pepp du behöver för att din familj ska nå hela vägen i mål. Tillsammans gör vi en digital resa som vi kallar “Familjekampen”.

Målet är att din familj ska få en positiv resa där vi värdesätter gemenskap, träningsglädje och hälsosamma vanor. Att lägga grunden för hälsa tidigt har visat sig vara väldigt avgörande för hur barn och ungdomar senare i livet mår. Att minska skärmtid och få alla i familjen mer delaktiga hemma kan bli just den kick-starten din familj behöver. Genom challengen kommer all träning och fysisk aktivitet premieras och det blir roligt och motiverande när ni gör det tillsammans. 

Alla träningsprogram är uppbyggda av licensierade personliga tränare och löpcoacher. Ni väljer om ni vill testa våra pass eller utföra egna fysiska aktiviteter. Det går fint att mixa och fortsätta med de träningspass som barn och vuxna redan har i sin kalender, allt kommer ge poäng. Våra egna pass kan utföras hemma eller kanske i trädgården. Du behöver hantlar, gummiband och en matta. Passen är mellan 30-60 minuter långa. 

Målet för den här challengen är att skapa nya hälsosamma vanor för hela familjen, få inspiration, bli starkare och ha riktigt kul tillsammans. Ni kommer garanterat upptäcka att det finns mängder av roliga aktiviteter och utmaningar man kan göra i hemmet och utomhus. Varje vecka kommer det finns utmaningar som ger poäng. Det blir allt från att hjälpa till i hemmet med olika sysslor till att äta mer frukt och grönt till att utmana varandra i lekfulla träningsutmaningar. Vi följs åt på en digital träningsresa som tar oss jorden runt.

Målet är att ni tillsammans ska klara 12 000 poäng varje vecka. Klarar ni det så har er familj chansen att vinna fina priser och en stor pokal.

Digital träningsresa jorden runt med familjen

Familjekampen är en digital träningsresa som sker online. Challengen följer man på vår digitala världskarta. Genom att utföra fysiska aktiviteter, anta våra challengeuppgifter och göra hälsosamma val i vardagen så förflyttar vi oss jorden runt. Vi har alla det gemensamma målet att klara samtliga veckomål.

Din familj tävlar mot andra familjer men framförallt blir det en rolig utmaning. Målet är att alla i laget/familjen ska samla ihop 12 000 poäng varje vecka. Alla fysiska aktiviteter som du utför under veckan omvandlas till poäng (twiiks). Testa våra pass som är framtagna för att passa hela familjen, perfekt att köra tillsammans i vardagsrummet eller utomhus. Klarar du även veckans utmaningar som publiceras i appen så kan du tjäna ihop extra poäng utöver träningen. Exempel på utmaningar som kan utföras av alla eller de som vågar…
100 knäböj, gör frukost till familjen, skärmfri kväll, gå på utflykt och ta med en egen picknick, plocka ut diskmaskinen, ät minst 5 färger på din tallrik, öva in en “tiktok-dans”, laga en ny maträtt, erbjud din hjälp till någon i familjen, gå 10 000 steg osv…Som ni märker så kommer utmaningarna vara en mix av träning, kost, glädje, bus och praktiska sysslor.

Alla som fullföljer challenges 4 veckor och klarar samtliga veckomål är med i utlottningen av vinsterna (värde 5000 kr). Observera, det är alltså inte den med mest poäng som vinner utan det sker genom lottning mellan de personer som klarat samtliga veckomål. 

Den familjen som får mest poäng under hela challengen (och klarat alla veckomål) vinner däremot en stor ärofylld hälsopokal.