fbpx

Har idag haft en jättemysig dag tillsammans med min yngsta. Vi har ätit på restaurange och spelat bowling. Jag tycker så himla mycket om att göra saker tillsammans med barnen. Hugo visade sig vara riktigt vass på bowling och slog mig stort:). Det är en underbar känsla att uppleva barnens glädje och se deras utveckling. De tar sig an nya uppgifter på ett härligt och nyfiket sett och med en underbar inställning av de kommer lyckas med det de företagit sig. Önskar att man som vuxen tog efter barnen mer. Det är så synd att många vuxna inte vågar prova på nya saker och uppgifter, de går miste om så mycket kul. Detta gäller ju även i tränings sammanhang. Hur många gånger testar man helt nya övningar och maskiner på gymmet tillexempel? Barnen brukar ibland vara med mig och träna och försöker då alltid härma det jag gör. De har alltid inställningen att de kommer klara det lätt. Jag tänker försöka ta efter barnen lite mer och deras härliga inställning till nya uppgifter- för tänk om man faktiskt skulle klara uppgiften riktigt bra ;)!

20140705-194246-70966494.jpg