fbpx

Oj vilken fantastisk respons vi har fått i tävlingen om att vinna ett 3-månaders abonnemang och bli coachad av Vetenskapshälsan. Eftersom det i princip var omöjligt att enbart välja en person så beslutade vi oss för att starta upp två stycken platser. Den första personen som helt kostnadsfritt kommer att bli coachad i så väl styrketräning, löpning samt kost för att uppnå en hälsosammare livsstil är Nicklas Hermansson!

Här nedan kommer en kort presentation av vår första “Vetenskapshälsoresenär” som i april kickar igång sin resa med vår löpcoach Sara Brodén.

Niclas Hermansson

FullSizeRender

Jag är i ett läge livet där jag vill ta tag i min träning och kostsituation. Jag är 46 år gammal och har de senaste åren rest mycket och inte skött min kropp på ett sätt jag önskar. Jag behöver professionell hjälp för att ta nästa steg. De senaste månaderna har jag kommit igång lite lätt med gymträning och löpträning och känner en stor förbättringsförmåga. Min motivation är extremt hög för att leva ett mer hälsosamt liv.

1. Familjestatus och ev. familjemedlemmar?
-Gift och 2 barn.
2. Yrke?
-Digital Strateg.
3. Träning i dagsläget?
-En bra vecka 2 ggr i veckan, en mindre bra 1 gång/v.
4. Målsättning med träning/kost?
-Att må bra, att orka prestera på jobbet och vara en “fit” man och pappa. Att vid tillfälle njuta av god mat & dryck.
5. Största utmaningen för dig?
-Att undvika tristess under träningspass och att över tid ändra till en mer hälsosam livsstil.
6. Drömmer om?
-Ett friskt liv för mig och min familj, att ständigt utvecklas som person.
7. Last i livet?
-Chokladdoppade sea salt chips, dyr sushi och råbiff, samt ett onormalt intresse för French Toasts.
8. Intressen?
-Att uppleva saker med familjen såsom resor, golf, skidåkning, matlagning. Allt som får mina sinnen att njuta ;)
9. Varför ska läsarna följa din resa? Vad kan de förvänta sig :o) ?
-En rak, ärlig berättad upplevelse fylld av känslor och reflektioner.

Om några dagar presenterar vi en av de kvinnliga vinnarna…så håll till godo.

Om du är sugen på att ge dig själv lite extra kärlek i form av bra kost, ett personligt och anpassat träningsupplägg som passar i ditt liv och en långsiktig hälsosam plan så tveka inte att kontakta oss.
Louise och Sara