fbpx

Vetenskapshälsan fyller 3 år den 1 mars!

Därför bjuder vi in till en gratis föreläsning (10 steg till en bättre hälsa) i våra lokaler på Energigatan 9 i Kungsbacka. Se inbjudan i filmsnutten nedan. Bokning görs likaså till [email protected]
Välj mellan föreläsning 1 mars kl 17.00-17.30 eller kl 19.00-19.30. Mellan det så finns det tid för mingel, ställa frågor och smaka på lite nyttigt tilltugg.

 

Nu har jag ytterligare en riktig kul och härlig sak att berätta. Nu blir Vetenskapshälsan komplett igen. Nu kör vi igång Vetenskapshälsan Löpcoachen.

Från 1 april kommer vi som komplement till din styrketräning nu även kunna erbjuda löpcoachning.

Vetenskapshälsans löpcoach är Sara Brodén.

Jag är så otroligt glad att jag nu kommer får jobba ännu mer tillsammans med Sara.
Hon är inte bara en av mina bästa vänner och kollega, hon är också en av de mest inspirerande och färgstarka personer som jag känner. Under vintern och framåt i vår har Sara lärts upp och gått utbildningar. I slutet av mars går vi en gemensam löptränar utbildning via The Academy och därefter drar vi igång med full fart! Detta är en dröm som går i uppfyllelse att med hjälp av Sara kunna ta emot ännu fler Vetenskapshälsoresenärer och nå ut med våran kunskap kring hur man uppnår en hälsosam och hållbar livsstil som inte bara fungerar här och nu utan för resten av ditt liv.

Skulle du vilja vara säker på att få en plats hos Sara så preliminärboka din plats redan idag på [email protected].

 

Hoppas vi ses!
Kramar Louise och Sara