fbpx

250

Idag startade vi upp kund 250! Känns enormt stort och fantastiskt kul att vi fått lov att hjälpa så många till ett hälsosammare liv.

Att det redan ifrån början när jag startade Vetenskapshälsan har gått bättre än jag ens vågat drömma om, tror jag är för att vi inte bara är en PT i mängden. Vi skiljer oss från den vanliga PTn du träffar på gymmet.

En vanlig PT på gymmet har oftast bara en kortare PTutbildning bakom sig. En utbildning som är några veckor, på sin höjd några månader lång. Där en väldigt liten del av utbildning är kosten.

Hos oss på Vetenskapshälsan där Louise förutom PT och kostrådgivare även är forskare, är all träning och kost vetenskapligt förankrad.

Vi individanpassar alltid all träning och våra kostråd. Och vi utgår ifrån våra funktionsanalyser, rörelse, kondition och styrketester för att bygga program utefter dina styrkor och svagheter. Även när det kommer till kosten ger vi individanpassad rådgivning utefter dina mål och förutsättningar.

Hos oss på Vetenskapshälsan får du en dygnet-runt PT. Vi har tät kontakt. Du kan alltid höra av dig med dina frågor och funderingar. Vi håller dig i handen och peppar när det behövs och pushar när det krävs.

Hos oss är du aldrig ensam utan vi når dina mål TILLSAMMANS!

Vi vet att du får resultat om du följer våra råd. 250st har testat vårat upplägg och fått resultat!

Vill även du bli en Vetenskapshälsoresenär och påbörja din resa mot en hälsosammare livsstil?

Kontakta oss idag på info@vetenskapshälsan.se