fbpx

 

Vill tacka världens bästa PT, vän och kollega Louise Andersson.  Idag har jag gjort kondition och styrketester med Louise. På bilden till vänster försökte jag leva nyttigt och testade både lchf och andra dieter för att ständigt tappa “gravidkilorna” som satt som fastklistrade. Jag bestämde mig sen för att verkligen sätta upp en långsiktig plan som verkligen skulle gå att leva med livet ut. Är grymt glad att jag kontaktade Vetenskapshälsan och framförallt väldigt stolt över mig själv. 1 år med rätt mat (aldrig hungrig) och styrketräning 3-4 dagar i veckan. Inga förbud men 100% nyttigt eller 100% njutning är det som gällt. Lärt mig så mycket och gjort så många hälsovinster på resans gång. Idag har jag satt upp nya mål som ska nås 2016. Konditionstestet visade att jag har kondition som en 18-årig kille och styrketesterna blev också bättre än jag vågat hoppas på. Tjohooo, nu är jag full av energi och laddad till max!

/Sara Brodén

 

För ett år sedan träffade jag Sara för första gången. Framför mig hade jag en person som hade ett stort intresse för kost och träning. Sara hade tidigare testat en del olika dieter och länge letat efter en hållbar livsstil. Jag märkte direkt att det här var en person med ett starkt driv och som visste vad hon ville uppnå. Vi gjorde alla tester (funktionsanalyser, rörelsetester, styrketester och konditionstester) och satte upp mål. Alla de mål som vi satte upp vid vårt första möte har Sara idag 1 år senare uppnått. Hon är i dag starkare, har mer muskler och har hittat ett sätt att äta på som hon mår bra av och som ger henne energi och de byggstenar hennes kropp behöver. Saras Vetenskapshälsoår har inte varit spikrakt, hon har haft ofrivilliga pauser pga av förkylningar och magsjuka men i och med att hon aldrig har gett upp utan hela tiden siktat på sitt mål har hon idag uppnått sina ettårs mål.  När mina kunder uppnår sina mål blir jag en väldigt stolt PT och alldeles varm i hjärtat då jag vet precis hur mycket slit, planering och svett det ligger bakom. Detta är inga resultat man få gratis, detta är inget quickfix, detta är en långsiktig satsning och summan av många små hälsosamma beslut.

Vi har nu satt upp nya mål som Sara ska ha som sikte inför henne andra Vetenskapshälsoår. Nu kommer Sara står inför nya utmaningar. Både kosten och träningen kommer finjusteras, detta för att kroppen nu behöver utmanas på nya sätt för att hon ska fortsätta att göra resultat. Jag ser framemot att få fortsätta följa och coacha Sara ytterligare ett år. Kommer bli grymt!

 

/Louise