fbpx

 

Nu har jag ätit enligt Louise rekommendationer i två och en halv vecka. Mera grönsaker riktiga mellanmål. Tycker det är lite svårt att hinna med vissa dagar så då blir det ett mellanmålet på kvällen. Det gäller att planera för mellanmålen redan i affären så det alltid finns hemma.
Jag känner mig duktig och byxorna känns bekvämare. Jag har inte letat i skåpen på kvällen efter något att stilla suget med:-). Underbar känsla.
Vindunken är borta och ersatts med goda flaskvin, mindre mängder och större njutning. Win win.

Träningen känns jättebra. Inser att jag är väldigt enformigt tränad. Jag skall springa halvmara i Verona 5/10 och Louise har lagt upp träningen efter det. Intervall, medellångt pass med stadigt tempo, långpass i lugnt tempo o ett styrkepass i veckan. Ska bli kul att se hur löpningen kommer utvecklas. Det är jättebra att någon annan bestämt utifrån mina mål och hur mycket jag vill vad jag skall göra. Jag känner en lagom dos motivation o “tvång”.

Nu är jag på väg till Mat Festival i Skien. Då får det bli en dag av njutning. Jag har med joggingskorna så jag kommer börja morgondagen med att springa milen jag skippade i går och sedan blir det styrkepasset efter.

Trevlig helg!
Eirin