fbpx

Jag är en person som tar in mycket intryck och i möten med andra människor ger jag mycket av mig själv samtidigt som jag blir fylld av nya intryck. När jag har intensiva perioder behöver jag boka in återhämtningsperioder för att kunna hålla samma energinivå. Jag vet att jag behöver fylla upp energidepåerna för att kunna fortsätta att bemöta mina kunder på det sättet som jag vill, fullt närvarande och fylld av positiv energi.

För 20 år sedan träffade jag Jenny och Sanna, vi gick i samma klass i gymnasiet och har umgåtts sedan dess. Vi startade en bokklubb för snart 10 år sedan och träffas ca 1 gång i månaden. När vi ses diskuterar vi boken, äter god mat och pratar och skrattar en massa. När man känt varandra så länge som vi har så vet man allt om varandra och man kan verkligen vara sig själv. Dessa möten ger mig alltid en massa energi. Att man dessutom alltid får med sig en ny bok hem är en bonus då en bra bok är bland det bästa jag vet, att läsa ger mig ro i kropp och själ.

För två veckor sedan firade vi (lite i förskott) bokklubbens 10 årsdag genom att bo en helg på St.Jörgen Spa Resort. Att få umgås med finaste vännerna i två dygn var helt fantastiskt. Tror vi skrattade och pratade mer eller mindre hela tiden, knappt det var tyst på natten ;-). För mig är det viktigt att prioritera in tid för att umgås med vänner- det ger mig energi!

Vad ger dig energi? Fundera på det och se till att prioritera de personer eller de saker som ger dig energi. Se till att med jämna mellanrum fylla upp dina energidepåer så du kan bibehålla samma energinivå.