fbpx

 

Jag får ganska ofta frågan hur det kommer sig att mina kunder får så bra resultat, att de uppnår sina mål.  Vad som är hemligheten bakom?

 

Saken är den att det inte är någon hemlighet alls. Det är egentligen bara tre superenkla saker som de gör.

1: De äter ren mat, rena råvaror.

2: De styrketränar regelbundet och vågar var starka.

3: Sover tillräckligt och undviker onödig stress.

De vet att det kommer krävas prioriteringar, planeringar och uthållighet. Resultat är inget man får gratis, det krävs arbete.  Hårt arbete. Arbete som kanske inte alltid är roligt, oftast men inte jämt.  Ibland kommer man inte ha lust att träna, men göra det ändå. Ibland kommer man inte orka laga bra mat, men göra det ändå. Man kommer tacka nej till bullen på jobbet, man kommer gå upp extra tidigt för att hinna med ett träningspass , man kommer göra en massa olika prioriteringar.  Allt detta för att man märker att man mår så himla bra av. Man känner sig piggare, starkare, gladare, får mer lust och ork.

Det är när man lägger samman bra mat, styrketräning och tillräcklig med vila som man får resultat.  När resultaten börjar komma så inser man hur mycket ens prioriteringar varit värda.

Men den utöver dessa tre sakerna viktigaste ingrediensen till att nå sina resultat är tålamod, det krävs att man äter bra, tränar och vilar under lång och regelbunden tid. Räcker inte att gå all in i någon månad utan det gäller att hitta ett sätt att äta och träna som är hållbart över lång tid. Det är inga quickfix som kommer ge resultat utan regelbundenheten.

När testade du sist att äta bra och träna under en längre period, säg 6 månader?

Vill du ha hjälp att nå dina mål och hitta ett sätt att äta och träna som kommer fungera resten av ditt liv?  Då är du varmt välkommen att kontakta oss på [email protected]