fbpx

Sex veckor in i programmet och grundträningen avklarad. Jag gillar numera att gå till gymmet och kosten blir enklare med tiden, men tyvärr hade Louise än en gång rätt i sitt resonemang. Den här gången handlade det om att immunförsvaret får sig en törn av den nya livsstilen och häpp (!) här sitter jag med en brakförkylning. Men, men – det får helt enkelt bara bli några dagars oplanerad vila innan jag sätter igång mitt nya träningsprogram, nu för att bygga muskler.

Igår vad det exakt sex månader tills maken och jag firar 10-årig bröllopsdag och jag konstaterar glatt att det känns helt realistiskt att nå mitt hälsomål till dess. Ge och ta ett kilo för vardera två födda barn och 10 påplussade år, men jag ska definitivt vara i ”bröllopsform” till dess. 25 kilo till ska av, vigselringen ska på och blir det som jag hoppas kommer jag för första gången på mycket länge att njuta av livet i bikini under ett par veckor.

När jag nu mår så här bra (minus den temporärt snorande näsan), när jag häromdagen kunde köpa jeans två storlekar mindre än förra gången och därtill har ett glasklart mål, så finns det inte en endaste fiber i min kropp som vill något annat än lyckas. Det här har jag aldrig någonsin upplevt under något av alla mina tidigare försök att gå ner i vikt. Plötsligt har allt det där fallit på plats med hur mat och träning hänger ihop och framförallt hur jag själv reagerar på och hanterar de båda i olika situationer.  Det här känns bra!

Hälsningar Marie