fbpx

Stark är en inspirationsföreläsning av oss, Sara och Louise som handlar om att älska sig själv, hantera motgånger och leva fullt ut. Tillsammans bjuder vi på två personliga resor där våra vägar flätats samman och där vi båda har en gemensam nämnare- receptet på hur man blir stark på in och utsidan. Vi har båda med våra bakgrunder och erfarenheter lyckats finna balans i livet för att kunna leva fullt ut. Att hitta glädjen, drivkraften, motivation till att fortsätta “brinna” och utvecklas trots mörkret är något som har varit avgörande för oss.

Föreläsningen “STARK- på in och utsidan” 11 mars kl. 18.00-19.30

Följ med på Saras berörande resa om hur livet totalt rasade ihop, hur alla motgångar som ett cancerbesked, eller rättare sagt två i närmsta familjen förändrade vardagen totalt. Sara berättar hur hon hittat motivation och energi att ta sig vidare i sin vardag med så väl jobb som träning. Med tankens kraft och rätt mental inställning kan man dock förändra otroligt mycket. Sara vill med sin föreläsning få folk att stanna upp, ta vara på alla möjligheter och ATT LEVA NU!

Louise kommer berätta hur hon redan som 9-åring straffade sig med situps efter att hon ätit tårta, hur hon levde med sin ätstörning i tonåren och hur hon sen lyckades ta sig ur. Ni kommer få ta del av hennes vardag som nykter ätstörd. Hur man kan lära sig att älska sig själv och hantera samhällets kroppshets. Dagens ideal är något som många brottas med varje dag. Den här föreläsningen handlar om hur man skapar en balans i livet där varken vikt eller ideal står i fokus. Hur man på bästa sätt tar sig igenom olika typer av motgångar i livet.

Pris: 295 kr
Plats: Vetenskapshälsan, Energigatan 9 i Kungsbacka

Söker du ny inspiration till att hitta en balans i livet, bli både mentalt och fysiskt starkare? Då är du varmt välkommen att komma och lyssna på vår föreläsning “STARK på in och utsidan” i vår studio. En personlig föreläsning som kommer beröra på djupet och väcka funderingar och känslor.

Boka: [email protected]