fbpx

Om jag bara fick välja en podd som jag skulle lyssna på resten av mitt liv på alla mina löprundor så hade jag tveklöst svarat “Maratonpodden” med Petra Månström. Jag överdriver inte om jag säger att jag är en av de mest trogna lyssnarna och fullkomligt ääääälskar den här podden. Så ni förstår nog hur nervös och glad jag blev när jag fick fick ett meddelande från Petra efter att hon efterfrågat starka berättelser där löpningen haft en central roll i livet som läkning och terapi. Jag är oerhört glad och tacksam att jag får dela med mig av min berättelse till Maratonpoddens alla lyssnare- TACK!

I det här avsnittet och intervjun berättar jag om vår resa som började för snart 8 år sedan, på golvet i ett litet rum, när allt blev svart och jag föll ihop av chockbeskedet. Sen den dagen blev inget sig likt. Flera cancerbesked, både min dotter och min mamma. Trots att dessa år kantats av sorg, förtvivlan, ilska och rädsla så har livet samtidigt fyllts av glädje och passion. Jag hoppas att ni vill lyssna till min berättelse och att den kan ge er nya tankar och insikter och förhoppningsvis modet att våga leva lite mer…

/Kram Sara

 

Maratonpodden är Sveriges största podd om uthållighetssporter ledd av journalisten, författaren och influencern Petra Månström.