fbpx

DSC_0497

Efter en fartfylld vår och tämligen sagt rivstart för vår löpcoach Sara Brodén så har intresset för tjänsten ökat och likaså efterfrågan på nya löpgrupper vuxit. Vi kan idag därför glatt berätta att två olika grupper är inplanerade och bokningen nu är öppnad.

Nybörjare och fortsättningsgrupp

I höst kommer Sara hålla i två olika grupper med lite olika inriktningar. Det blir en grupp för nybörjare där alla är välkomna oavsett om man aldrig har sprungit tidigare eller enbart gör det sporadiskt. Löpning ska vara roligt och Sara lägger stort fokus på gruppdynamiken och ser till att alla har kul.

I fortsättningsgruppen som börjar direkt efter så är alla som löptränat regelbundet och springer lite längre distanser välkomna. I den gruppen ligger nivån ett snäpp högre och vi testar på lite tuffare pass och längre distanser (runt 10-15 km). Tempot och övningarna anpassas alltid så att alla ska hänga med.

Personlig löpcoachning

Förutom löpargrupperna kommer Sara under sommaren och i höst att fortsätta med personliga coachning i form av kostrådgivning, löpar och styrkeprogramering. Tjänsten passar dig som vill fokusera på löpning, toppa formen och få en helhetslösning för din hälsa.

Vill du veta mer är du varm välkommen att kontakta Sara på mejl: [email protected]

Vill du läsa mer om löpargrupperna eller boka din plats, kika här!