fbpx

 

Hösten har varit helt fantastiskt för mig och Vetenskapshälsan. Väldigt många av mina befintliga kunder förlänger sina abonnemang samtidigt som jag fått många nybokningar-  vilket är superkul. Detta har gjort att jag är fullbokad och därför just nu inte har någon möjlighet att ta in fler kunder. För att kunna fortsätta att ta in nya kunder och ge fler människor möjlighet till att påbörja sin Vetenskapshälsoresa välkomnar vi nu Johanna Sundström som Vetenskapshälsocoach.

Jag träffade Johanna för första gången för 2 år sedan när vi gick vår PT-utbildning tillsammans. Redan första dagen drogs jag till Johanna, hon utstrålade glädje och en härlig energi, man märkte direkt att hon älskar träning. Under utbildningen utmärkte hon sig ganska snart genom att vara den absolut konditionsmässigt starkaste personen.  Johanna har en gedigen bakgrund inom coachning och ledarskap och kommer bidra med sin stora kunskap ifrån sina många år inom idrotten. Jag är superglad att Johanna kommer bli min nya kollega.

Varmt välkommen!

 

Nedan finner ni Johannas egna presentation.

 

unnamed (1)

 

Johanna Sundström

Jag har alltid gillat rörelse och fysisk träning med kroppen. Jag är en aktiv konditionsidrottare främst inom orientering och längdskidåkning. Under många år har jag varit ledare inom idrott för både barn och vuxna. Att entusiasmera andra är verkligen något som passar mig.

I takt med mitt intresse för fysisk aktivitet och vår hälsa ökade så föll det sig även naturligt att utbilda mig inom kost då den har en stor del i vårt välmående.

Jag brinner för att främja kost, träning och hälsa i människors liv. Att få känna känslan och glädjen i en välmående kropp, en känsla som bara finns inom människor och som kan uppnås genom fysisk rörelse i kombination med en god kosthållning och ett hälsosamt leverne. Att vara nöjd med sig själv och må gott unnar jag alla människor.

Jag har de senaste åren mött många människor med en alltmer stillasittande vardag, och därigenom insett vikten av rörelse och fysisk aktivitet och dess stora betydelse för oss alla. Jag vill delge min inspiration och mina kunskaper till andra som bestämt sig för att anta nya utmaningar, göra livsstilsförändringar eller uppnå nya idrottsliga resultat.

Träningsglädje – välkommen att delta!

Ser fram emot att träffa just dig!