fbpx

 

Att starta upp en egen träningsstudio, att kunna coacha och träna kunder som vill ha det lilla extra är något vi länge har drömt om. Att förverkliga sina drömmar, det måste ju vara det livet går ut på, eller hur? Det känns magiskt kul och vi är tokpeppade på att dra igång. 

WORKSHOPS
Vi har redan tjuvstartat lite men vid årsskiftet öppnar vi upp dörrarna på riktigt. Den 4 januari startar vi igång med en marklyft och knäböjsworkshop. Vår tanke är att köra minst en workshop per månad med inriktning på både styrka, löpning, kost och ett mer hälsosamt liv.

_DSC6940

PERSONLIG TRÄNING
Att numera ha möjligheten att kunna erbjuda personlig träning är riktigt kul och något som efterfrågats väldigt länge. Personlig träning är för dig som skulle vilja förbättra din teknik, få lite tips på övningar eller helt enkelt vilja få en rejäl genomkörare av kroppen. Då kan du boka enskilda timmar med våra coacher.Tillsammans går ni igenom viktiga tekniska bitar för att arbeta in en optimal rörelsebana och minska risken för skador och problem. Våra coacher har en bred bakgrund inom personlig träning och gruppträning och vi utgår alltid ifrån dina förutsättningar och mål.

_DSC6982

ERBJUDANDE 
Köp 3 timmar PERSONLIG TRÄNING och få en timme gratis (värde 895:-) på köpet. Erbjudandet gäller tom 31/12-2017 start kan vara under hela 2018.

Varmt välkomna till Vetenskapshälsostudion <3

Kram Sara och Louise
_DSC6895 _DSC6881