fbpx

 

Denna vecka har jag uppnått ett utav två stora mål som jag satte upp i början av året, känns underbart att redan efter halva året uppnått det ena.

Första målet var att få igång försäljningen av Vetenskapshälsoresor ute på företag, denna vecka har jag fått ja på en offert ute på ett stort företag i Göteborg. Ser verkligen framemot att få starta upp detta projekt i höst.

Det andra målet jag satte i början på året var att starta upp Vetenskapshälsoresenär nummer 100, detta mål är galet nära. Redan nu börjar abonnemangen för start i september att ta slut, känns så himla kul!

För mig är det viktigt att fastställa vad jag vill och har för planer. Det är först när jag har formulerat mina planer, drömmar och mål som jag kan börja jobba för att uppnå dem. Detta gäller så väl privat, jobbmässigt som med träningsmålen. Jag brukar sätta upp både delmål och slutmål. Jag gillar att få fira delmålen på väg till det stora målet. Då har man fått fira även om man inte uppnår slutmålet och firat i onödan har man ju aldrig gjort, eller hur ;-)

Att allt flyter på så bra just nu gör att jag känner ett stort lugn inför sommar och semester och ser med stor förväntan fram emot hösten.

 

Foto: Sara Brodén ImageU