fbpx

 

Jag är väldigt måldriven. Sätter upp mål med det mesta jag företar mig och ser till att nå målet. Jag får en kick av att uppnå mål och det driver mig framåt.

För mig är det viktigt med mål. Det hjälper mig med drivkraften och motivationen i min träning. Utan mål blir jag som lite vilsen. Just därför ska jag under en period testa att utmana mig själv och träna helt utan prestation. Att bara göra det jag för dagen har lust för, det som kroppen känner för och helt utan ett direkt syfte och mål. Att bara träna för att det är roligt och lustfyllt och inte för att förbättra eller prestera något.

Att jag vill testa detta är för jag överlag är så dålig på att njuta av mina mål, när jag uppnått dem har jag direkt blicken höjd och satt på nästa mål och nästa och nästa osv…
Jag vill öva mig på att njuta mer av andra saker så som hur kroppen känns, energin på passet, glädjen och gemenskapen. Lägga fokus på annat än bara prestationen.

Genom att inte bara ha sikte på att uppnå nya mål, nya personbästa och tyngre vikter är min förhoppning att detta kommer ge mig en ny typ av drivkraft och motivation i min träning.

Kram
Louise