fbpx

 

Jag började hos Louise i januari i år med en press från mig själv att träna så mycket som möjligt samtidigt som jag åt alldeles för lite. Kroppen ställde in sig på svält och idag känner jag att jag kastat bort 2 år av styrketräning!

Sen Jag började hos Louise i januari har jag förstått att kroppen behöver massa bra och god mat för att det ska hända något! Här har ni resultat från 26 februari – 27 maj alltså exakt 3 månader emellan! Blir nästan chockad själv att de inte var längre sen! Än är det en lång resa kvar men nu vågar jag tro på att träningen jag kör nu ihop med maten ger massa resultat! Så de är full fart framåt! Vetenskapshälsan är verkligen en livsstil, såhär kan jag leva resten av mitt liv. Mår hur bra som helst! Tack Louise !

 

Nu har jag inte längre någon press på att träna så mycket som möjligt utan har fått dessa resultat på endast 3 dagar i veckan träning! Har fått ett lugn i livet och de är hur skönt som helst:)

Hälsningar
Sofia Sundfors

 

“Sofia är målmedveten, viljestark och tar till sig alla mina råd. Om alla kunder hade varit som Sofia hade mitt jobb varit väldigt enkelt :-)

Sofia har gått ner 6.2 kg, minskat 6 cm i midjan och 4.1 cm över höften samtidigt som hon har byggt muskler och blivit starkare.  Att få vara med på Sofias Vetenskapshälsoresa har gett mig ytterligare bevis på att det handlar om att äta tillräckligt med mat och träna smart och effektivt för att få resultat. Du måste äta för att kunna bygga muskler. Om man hela tiden ligger på ett kaloriunderskott så spelar det ingen roll hur mycket man tränar då energin och byggmaterialet för att bygga muskler inte finns tillgängliga. Det är genom att öka sin muskelmassa som man också ökar sin förbränning som gör att man förbrukar mer energi i vila. Genom att äta lagom mycket och styrketräna samtidigt så får man resultat som går att bibehålla- det blir hållbara resultat. Så se till att äta bra och ren mat, ge kroppen de byggstenar den behöver!

Ser fram emot fortsättningen och är helt övertygad om att Sofia kommer nå alla sina mål och mer därtill. “