fbpx

M21 Challenge börjar om

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

M21 Challenge

Vad får man om man lägger ihop styrketräning och kondition med vetenskapligt framtaget kost? Man får fantastiska resultat och även chansen att vinna tillbaks insatsen!

M21 Challenge är en 8 veckors challenge som kommer att ge dig hälsosammare mått, mer styrka, bättre kondition med fokus på att komma i form. Detta är ingen quickfix, ingen diet, det här är din nya livsstil. Målet med challengen är att du ska få kunskapen som behövs för en hållbar och  hälsosam livsstil.

Så här går det till:

1.  ANMÄL DITT INTRESSE genom att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan!

2. START! 24 april

3. MÅL! 18 juni 

BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER!

Med chans att vinna tillbaks din anmälningsavgift.

Anmäl ditt intresse genom att fylla i dina kontaktuppgifter här, vi ringer dig åter inom kort.

Har du medlemskap hos M21 idag?

9 + 15 =

 • Kick-off med föreläsning och kroppsmätning (fettprocent & muskelmassa)
 • Digital träningsdagbok/app
 • Digital challenge med topplistor och världskarta
 • Onlinecoachning med forskare, personliga tränare och kostrådgivare under alla 8 veckor
 • Sluten Facebookgrupp
 • Målgång- Kroppssmätning (fettprocent & muskelmassa)
 • Chans att vinna tillbaks startavgiften samt en pokal
 • Kostupplägg med recept och inspiration
 • Utbildningsmaterial kost, hälsa & träning
 • Kroppsammansättningsmätning för en muskel och fettanalys
 • Kostupplägg för 8 veckor. Upplägget baseras på din kroppssammansättning och ditt mål
 • Alla kostråd, recept och upplägg är vetenskapligt framtagna
 • Kostrådgivningen görs utav Vetenskapshälsan som är forskare och licensierade kostrådgivare
 • 2 månaders medlemskap på M21 Sport Center. Alla pass ingår.
 • Träning som passar alla oavsett tidigare träningserfarenhet.
 • Alla deltagare kommer att utmanas på sin individuella nivå.
 • Styrke och konditionstester (frivilliga).
 • Träning som förbättrar både styrkan, konditionen och hälsan som helhet.

Vetenskapshälsan AB

På Vetenskapshälsan är vi alltid uppdaterade inom den senaste forskningen. Vi är forskare, licensierade kostrådgivare, personliga tränare och löpcoacher med en stor erfarenhet och bredd i bagaget. Under challengens 8 veckor kommer balansen mellan kosten, träningen och återhämtningen vara avgörande för vilka resultat du får. Våra erfarna coacher kommer finnas vid din sida under alla 8 veckor för att du ska känna dig motiverad och trygg. 

Vi håller dig i handen och peppar när det behövs och pushar när det krävs. Du är aldrig ensam, utan vi når dina mål TILLSAMMANS!

M21 Sport Center

M21 är en exklusiv kombianläggning, designad för att möta behoven från såväl motionärer som hos elitsatsande atleter. Fokus ligger på stora ytor, utrustning i premiumsegmentet, professionell personal och ett gediget utbud av träningspass. I en inspirerande miljö, tillsammans med kunniga coacher, ger vi dig de bästa förutsättningarna du kan få för att nå dina träningsmå

Så glad att jag hoppade på denna utmaning och kan verkligen rekommendera den. Det har inneburit flera positiva förändringar samt nya hälsosamma rutiner i mitt liv.
-Kraftig motivationsboost i form M21 Sportcenter (Sveriges bästa träningsanläggning?). Nytt och fräscht gym med fantastiska instruktörer som ser varje individ och anpassar pass och övningar därefter.
-Ett enkelt sätt att förstå hur och när man skall äta utan att behöva räkna och väga.
-Blivit utmanad att göra nya saker som till exempel vinterbad, vegetarisk vecka, träningsutmaningar etc.
-100% närvaro hos gänget från Vetenskapshälsan som outtröttligt svarar på frågor och peppar
På sista raden kan jag bara summera med att jag är så mycket piggare, starkare och friskare efter mina första 6,5 veckor i denna utmaning.
Tack!
Jonas B. Cedergrip

Fick äntligen de resultat jag ville ha när jag hakade på detta. Lärde mig framförallt att äta bättre och mer! Enkel och hållbar kosthållning! Ingen drastisk diet och heller inget kaloriräknande. Roliga utmaningar och bra inspiration. Har blivit starkare och uppnått nya PB, ökat i muskelmassa och tappat i fett! Och det var faktiskt inte särskilt svårt. Tveka inte, bara häng på!

Veronica Jansson

Kan verkligen rekommendera denna Challenge. Framförallt för Louise och Saras kunskaper, bredd och fördjupning inom sina olika områden. Man får massa små och stora tips på saker man trodde att man redan kunde. Har man en tävlingsmänniska inom sig så finns det möjlighet att vinna en jättefin pokal och med lite tur vinna tillbaka insatsen. Många bra mattips och chansen att träffa nya träningskamrater.
Kennet Canbro

Vetenskapshälsan är grymma! Challengen är ingen tillfällig diet, utan ett hälsosamt sätt att tänka på mat och träning långsiktigt. Kul med träningskompisar som peppar på träningen och Sara och Louise som man kan fråga om allt!
Camilla Hult

Detta är något jag kan rekommendera starkt för er som vill få en kickstart och komma igång med träningen på riktigt!
Sara och Louise e så grymma, du kommer få massa hjälp med både träning och kost få massa grymma tips stora som små, du kommer träffa nya människor få nya tränings kompisar mm.
Detta är ingen snabb diet för att gå ner massa i vikt utan ett steg i rätt riktning att lära sig äta rätt, bli starkare och framför allt att må bättre!
Jesper Stridh

Jag rekommenderar detta starkt. Ett superbra upplägg med träning och ett kostupplägg som låter dig leva ett ”vanligt” liv. Ingen snabbdiet. Louise och Sara är grymma.
Sofia Martell

Blev en fantastisk nystart för mig. Grymt med combo kostrådgivning och träning. Kan varmt rekommenderas.
Anders Modig

Detta är verkligen något jag kan rekommendera. Det är den perfekta sparken i rumpan för ditt framtida liv med lätta bra förändringar som man kan leva med. Superbra och trevliga coacher som ger bra stöd när som. Gör detta!

Johan Martell

Expertkunskapen med kosten från Vetenskapshälsan är ett vinnande koncept. Äntligen har jag hittat ett sätt som fungerar att bibehålla för resten av mitt liv. Jag är grymt glad för resultaten jag uppnått.

Kristian Blom

Digital Hälsoresa

M21 Challenge är en hälsoresa som till viss del sker på vår digitala världskarta. Genom att utföra fysiska aktiviteter och göra hälsosamma val så förflyttar vi oss jorden runt. Vi har alla det gemensamma målet att klara alla veckomål.

Du utmanas att försöka samla ihop 20 000 poäng varje vecka. Alla fysiska aktiviteter som du utför under veckan omvandlas till poäng (twiiks). Tränar du 3 gånger i veckan samt lägger in vardagsmotion och antar våra kost och hälsoutmaningar så kommer du klara veckomålet på 20 000 poäng. Klarar du även veckans små extra ut maningar som publiceras i appen så kan du tjäna ihop extra poäng utöver träningen.

Alla som fullföljer challenges 8 veckor och klarar samtliga veckomål är med i utlottningen av att få sin anmälningsavgift återbetald. Observera, det är alltså inte den med mest poäng som vinner utan det sker genom lottning mellan de personer som klarat samtliga veckomål.

Den personen som får mest poäng under hela challengen vinner däremot en stor ärofylld hälsopokal.

GÖR DU PÅ SAMMA SÄTT SOM DU ALLTID HAR GJORT SÅ KOMMER DU FÅ SAMMA RESULTAT SOM DU ALLTID FÅTT. 

Det handlar om att du måste bestämma dig!