fbpx

Löp och styrkefys- Gruppträning utomhus

Inspirerande löp och styrketräning i grupp där vi testar på olika typer av pass. Varje träningstillfälle innehåller en mix av intervaller, funktionell styrka och rörlighet. Underlaget kommer varieras mellan stig, grusväg, asfalt och skog. Då det vissa årstider är mörkt så sker vissa av passen i pannlampans sken när vi tar oss in i skogen.

Alla som kan jogga 10 minuter i lugnt tempo kan delta. Varje person utmanas utefter sin nivå och fysiska status. För att delta behöver du ha egen pannlampa (vintertid) och kläder efter väder.

Häng med på Vetenskapshälsans löp och styrkefys och du garanteras en stor dos motivation och glädje. Passen leds av Vetenskapshälsans coacher på respektive ort. Alla coacher är licensierad personlig tränare och löpcoacher.

Särö- Sara Brodén
Tid: Tisdagar 19.00-20.00
Start: 24:e augusti- 8 träningstillfällen
(uppehåll v. 38 och 40)

Plats: Samling vid Särö Västerskogs parkering.

Pris 895 kronor. 

Bokning sker via Boka direkt (klicka på knappen). Faktura skickas separat på mejl.

COVID-19
Vi följer de nationella råden från Folkhälsomyndigheten som presenteras på Riksidrottsförbundets hemsida. Försiktighetsåtgärder kommer att vidtas. Läs mer här: https://www.rf.se/coronavirusetochidrottsrorelsen/

Sara har ett fantastiskt sätt att få med sig den mest erfarna atleten till den som precis börjat sin motionsvana. Med entusiasm och enorm energi leder hon gruppmedlemmarna att utmana sig själva. Det är så himla roligt och man längtar till varje vecka!

Rebecca A

Deltagare löp & styrkefys

Jättebra varierad träning! Bra balans mellan styrka och kondition.

Pernilla L

Deltagare löp & styrkefys

Sara ger och tar fram så mycket glädje och energi hos alla deltagare och i sin träning.

Josefin L

Deltagare löp & styrkefys

Det är bra att få hjälp med att utveckla träningsformer så att det blir en bra balans.

Håkan P

Deltagare löp & styrkefys