fbpx

Johanna Sundström

Jag har alltid gillat rörelse och fysisk träning med kroppen. Jag är en aktiv konditionsidrottare främst inom orientering och längdskidåkning. Under många år har jag varit ledare inom idrott för både barn och vuxna. Att entusiasmera andra är verkligen något som passar mig. I takt med mitt intresse för fysisk aktivitet och vår hälsa ökade så föll det sig även naturligt att utbilda mig inom kost då den har en stor del i vårt välmående. Jag brinner för att främja kost, träning och hälsa i människors liv. Att få känna känslan och glädjen i en välmående kropp, en känsla som bara finns inom människor och som kan uppnås genom fysisk rörelse i kombination med en god kosthållning och ett hälsosamt leverne. Att vara nöjd med sig själv och må gott unnar jag alla människor. Jag har de senaste åren mött många människor med en alltmer stillasittande vardag, och därigenom insett vikten av rörelse och fysisk aktivitet och dess stora betydelse för oss alla. Jag vill delge min inspiration och mina kunskaper till andra som bestämt sig för att anta nya utmaningar, göra livsstilsförändringar eller uppnå nya idrottsliga resultat.

Träningsglädje – välkommen att delta!

Ska du köra Vasaloppet, Göteborgsvarvet, tjejmilen eller annat motionslopp?

För dig som vill höja din prestationsförmåga och/eller för första gången delta i ett motionslopp.  Vi hjälper dig att lägga upp din träningsplanering och skapa träningsprogram utifrån dina förutsättningar och ditt mål. Du får Vetenskapshälsans koncept med kostrådgivning, funktionsanalys, träningsprogram och uppföljningar. Vi jobbar med hållbar träning och hälsosam livsstil.

Med mycket lång och gedigen erfarenhet från konditionsidrott kommer Johanna att hjälpa dig på vägen fram. Hon har många tävlingslopp bakom sig som orienterare och åker gärna långlopp på längdskidor med Vasaloppet som det stora målet, de senaste två åren med placering 48:a och 51:a.

Utbildning:

  • Licensierad Träningsinstruktör The Academy
  • Licensierad Kostrådgivare The Academy
  • Licensierad Personligtränare The Academy
  • Licensierad Hälsocoach The Academy
  • Fil.Kand Ekonomi
  • Flerårig erfarenhet av coachning och ledarskap