fbpx

Vi säger stort grattis till vår andra vinnare och nya “Vetenskapshälsoresenär” som i april kickar igång sin resa med vår löpcoach Sara Brodén. Under 3 månader kommer vi få följa Jennies resa mot en starkare och mer hälsosam livsstil. Vi ser mer spänning fram emot att få följa Jennies tankar och utveckling.

Jennie Jonsson

Jennie Berg

Här kommer lite kort fakta och personliga tankar från Jennie:

1. Familjestaus /eventuella familjemedlemmar
-Man och två barn
2. Yrke
-Jobbar med konferenser

3. Träning i dagsläget?
-Önskar att jag hade kommit i väg 3 ggr/vecka men det blir oftast 2 ggr. Oftast blir det någon slags konditionsträning.

4. Målsättning med träning/kost?
 -Jag vill känna mig starkare! Upplever ofta att jag är fysiskt svag.
5. Största utmaningen för dig
 -Definitivt styrketräningen, har egentligen aldrig tränat på det sättet.
6. Drömmer om?
 -Det hade varit så roligt om jag kunde överraska dom där hemma med att också kunna häva mig upp i den där stången som hänger i en av dörröppningarna hemma. Sen att kunna springa och kanske kunna jaga lite tid, inte bara “ta sig runt” den där löprundan, vilken känsla det hade varit.
7. Last i livet
 -Älskar långa frukostar som nästan går över i lunch. Är riktigt förtjust i en riktigt god kopp kaffe gjord av någon som kan hantverket.
8. Intressen?
 -Uppskattar verkligen att både äta och laga god mat! Vara tillsammans med familj och vänner gärna i kombination med havet!
9. Varför skall läsarna följa din resa? Vad kan de förvänta sig?
 -Jag är så taggad och glad över att få ta mig an denna utmaningen och hoppas att jag kan inspirera andra längs vägen! Kan jag, kan ni!
…………………………………
Om du vill följa Jennies resa så håll utkik här på bloggen. Är du kanske själv sugen på att få en kickstart i vår och lägga upp en hållbar hälsosam plan gällande kost och träning? Det finns fortfarande ett par tider kvar för dig som vill starta upp din träning i april tillsammans med mig Sara och utveckla din styrka, löpning och få hjälp med kosten. Man behöver varken vara en erfaren löpare eller ha träningsvana, alla program byggs utefter dina förutsättningar.
Varma hälsningar Sara