fbpx

Idag kommer en liten hälsning och uppdatering från Carolines klient och Vetenskapshälsoresenär Pernilla. Under 3 månader får Pernilla ett personligt upplägg som både innefattar kostrådgivning samt träningsprogram anpassat för hennes individuella mål och förutsättningar. Med hjälp av vår app kan Caroline på ett smidigt sätt följa Pernillas progression i träningen och löpande ge feedback och pepp direkt appen.
Vi är grymt glada och stolta över de fina resultaten som redan visat sig i form av flera hälsovinster. Vi önskar Pernilla fortsatt lycka till!

“Då jag är mitt emellan småbarnslivet och arbetet för tillfället så passar det mig perfekt med Vetenskapshälsans coachningsupplägg. Caroline anpassar mina träningspass efter att kunna träna hemma, då tiden till gymmet inte finns för tillfället. Jag som brukar vara väldigt osäker på hur jag ska träna och om jag gör rätt tycker det känns tryggt att ha appen där man kan se videos på alla övningar man ska utföra, då kan jag göra mitt pass med mer självförtroende och ge mitt allt istället för att göra det halvdant.

Kosten funkar bra, så länge jag sköter mina mål får jag sällan sockerfall och det minskar mitt sötsug & sötintag med 90%. Känner stor skillnad i kroppen av att bara äta bra mat. Träningen har redan bidragit till en bättre hållning i kroppen & en mer medvetenhet hur jag ska använda mina muskler. Ser fram emot att se fler resultatet längre fram.”
/Pernilla