fbpx

Ja, vad kan jag skriva om en vecka som denna, när förkylningen har mig i ett tajt grepp och jag är på väg mot bröllopsfirande i dagarna flera? Det lär helt enkelt varken bli några personbästa på gymmet, eller exemplariskt ätande när det är andra som bjuder till bords.

Förutom att jag alltså inte mäktar med att släpa mig till gymmet, så är jag glad att jag nu äntligen fått mina efterlängtade konditionsinslag i nya programmet. Just den biten har jag och Louise inte varit helt eniga om, men jag hoppas att hennes taktik att spara på det nu ger mig den välbehövliga puffen att återigen börja tappa i vikt.

Till min fördel drar snart även trädgårdssäsongen igång, vilket innebär att jag får fullt upp både på jobbet och med mina egna fritidsintressen. Med lite tur blir jag så upptagen att jag varken hinner dagdrömma om hallongrottor eller fantisera om allt gott man skulle kunna åstadkomma i köket med en rejäl klick smör …

Välkommen vackra vår, och adjö hemska förkylning och grymma sötsug!

Hälsningar Marie