fbpx

 

ÄNTLIGEN är jag helt fri ifrån värken i armen och vågar och vill titta framåt igen. Sen skadan uppstod har mitt enda mål varit att bli smärtfri. Det har varit en lång och krokig väg, motivationen har gått upp och ner. Träningen har många gånger varit rätt seg och tråkig. Det är inte alltid så kul med rehab och att vara begränsad i vad för övningar man kan genomföra.

Satte mig därför ner igår och funderade på vad jag skulle vilja ha som nytt mål. Många gånger sätter jag mål att bli bättre på saker som jag är sämre på, svagheter som behöver stärkas, övningar jag behöver bli starkare i. Men denna gången la jag allt sådant åt sidan och funderade på vad jag tycker är riktigt roligt? Vad kan vara ett mål som får mig att hitta åter till träningsglädjen igen?

Det jag saknat nästa mest denna perioden är att kunna köra bänkpress. Sagt och gjort mitt nya 3 månaders mål är att bli starkare bänkpress. Det är en av mina favoritövningar som jag verkligen tycker är rolig.

För mig är det viktigt med mål. Det hjälper mig med drivkraften och motivationen i min träning. Utan mål blir jag som lite vilsen. Mitt huvudsakliga mål är att träna för att må bra och få en stark och välfungerande kropp som hjälper mig att orka i min vardag. Men jag behöver även mindre delmål och denna periodens 3 månaders mål är att fokusera på bänkpressen. Drömmen hade varit att kunna ta lite mer än innan skadan men kommer jag upp i samma vikt så är jag ändå nöjd.

Vad har du för mål med din träning?

/Louise