fbpx

 

För ett år sedan frågande Anna mig om hon kunde få börja hos mig. Känslan när jag fick min första kund var enorm, det var en stor glädje blandad med lite rädsla inför om min tjänst skulle fungera. Nu var det upp till bevis.

Att ha fått följa Anna under ett år har varit fantastiskt kul, det har varit både med och motgångar. Att resan inte alltid är helt spikrak är viktigt att ha med sig. Man kommer misslyckas under vägen. Det viktigaste är då att komma ihåg att så länge man inte slutar så kommer man alltid att ta sig framåt. Detta har varit väldigt tydligt på Annas resa, hon har under vissa perioder haft det stressigt och oerhört mycket på jobbet. Att hon ändå lyckats så bra beror på att hon aldrig har gett upp och att hon gått och tränat fastän det känts tråkigt och segt. Annas mål var i från början att bli av med sin värk i axlarna och få ett hälsosamt midjemått. Hon är på väldigt god väg att uppnå bägge dessa kriterierna. Anna är mycket starkare och gör smarta matval som gör att hon kan äta mycket mat och ändå bibehålla sin vikt. Hon berättade idag att hon i de stressiga perioderna inte alls känt sig så trött som hon tidigare gjort och att kroppen har klarat av de många timmarna framför datorn på ett mycket bättre sätt.  Det är en av många positiva saker som styrketräningen bär med sig. Att man klarar av stress bättre och slipper onödig värk.

Idag är jag oerhört glad och tacksam över att ha fått det stora förtroendet att få lov att följa Anna under ytterligare ett år. Idag startade vi hennes andra år. Inför andra året står nu nya utmaningar och mål att uppnå. Både kosten och träningen kommer finjusteras och Anna kommer bibehålla träningsprogram och övningar över lite längre perioder, detta för att kroppen nu behöver utmanas på nytt sätt för att hon ska fortsätta att göra resultat.

Anna var min allra första kund min första Vetenskapshälsoresenär. Jag är idag stolt över att ha fått förtroendet att startat ytterligare 79 st Vetenskapshälsoresenärer. Ska bli spännande att se hur år 2 kommer att bli.